Futbol

Kombine kart fiyatları belli oldu

05 Ocak 2016 Salı 17:48 - Son Güncelleme 05 Ocak 2016 Salı 15:49

Sivasspor'da kombine kart fiyatları belirlendi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da sezonun ikinci yarısında geçerli olacak kombine kartların fiyatları belli oldu.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Sivasspor Yönetim Kurulunun kombine kartlarda büyük bir indirim yaptığı belirtildi. Sezonun ikinci yarısında 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak 9 karşılaşmada geçerli olacak kombine kartların kale arkası 40, maraton 100 ve VIP tribünü 125 liradan satışa sunulacağı ifade edildi.

Kırmızı-beyazlı ekibin sezonun ikinci yarısında sahasında Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'yi konuk edeceği hatırlatıldı.

Taraftarların kombine kartlarını stadyum önündeki Passolig kart satış noktasından ve www.passo.com.tr adresinden satın alabilecekleri aktarılan açıklamada, "Ligin ikinci yarısıyla taraftarımıza daha çok ihtiyaç duyacağımız bu dönemde tüm 'Yiğidoları' kombine kart alarak takımımızı desteklemeye davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz