Futbol

Kongrede taktik savaşı

30 Ekim 2013 Çarşamba 10:29 - Son Güncelleme 30 Ekim 2013 Çarşamba 11:22

F.Bahçe başkanlığı için öne çıkan Yıldırım ve Aydınlar kozlarını ortaya koyuyor.

Fenerbahçe Kulübü’nde 2-3 Kasım günlerinde yapılacak kongre öncesinde adaylar kozlarını ortaya koymaya başladı.

Aziz Yıldırım’ın favori gösterildiği, Mehmet Ali Aydınlar’ın kazanmasına sürpriz gözüyle bakılan kongrede diğer adaylar Hulusi Belgü ile Yamin Uzun’a şans tanınmıyor.

Öne çıkan adaylar, Yıldırım ve Aydınlar’dan gelen açıklamalar yarışın sert geçeceğini gösteriyor. Aziz Yıldırım, kongre üyeleri için hazırladığı kitapta rakibi Mehmet Ali Aydınlar’ı ima ederek “Siz, kimlerin kendi kulübünün stadına giremezken elleriyle şampiyonluğu verdiği rakibin kutlamalarında onur konuğu olduğunu, Fenerbahçe başkanı ve yöneticilerinin savunmalarını dahi almadan haklarında karar alınırken kimlerin bu Fenerbahçe düşmanlarına kucak açıp mesai arkadaşlığı yaptığını biliyorsunuz.” demişti. Aydınlar’ın cevabı ise “O kupa benim sayemde orada!” olmuştu.

Muhalefetin eleştirilerine cevap vermek için Cuma gününü bekleyen Yıldırım’a karşılık Aydınlar, “Ben olmasaydım F.Bahçe 8 yıl, Milli Takım da en az 3 yıl ceza alacaktı.” söylemini her fırsatta tekrarlıyor.
Aziz Yıldırım’ın özellikle Ali Koç’un kadrosunda bulunmasını istediği ve taraftarlar tarafından çok sevilen eski yöneticiyi ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Yıldırım’ın Ali Koç kabul etmezse yönetim listesinde bulunmasını istediği isim ise Nihat Özdemir… Mahmut Uslu ile Murat Özaydınlı’nın da Yıldırım’ın ekibinde bulunması ihtimal dahilinde gösteriliyor. 

Mehmet Ali Aydınlar’ı da daha çok Aziz Yıldırım’a muhalif kişilerin desteklediği biliniyor. Başta Ali Şen olmak üzere Saadettin Saran, Şadan Kalkavan, Hakan Bilal Kutlualp, bu isimlerden birkaçı… Çok sayıda iş adamının da Aydınlar’ın listesinde yer almak için başvuruda bulunduğu da iddia ediliyor.

Sosyal medyada da Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar taraftarları sıkı markaj uyguluyor. 12numara.org Aziz Yıldırım’ı, antu.com ise Mehmet Ali Aydınlar’ı destekliyor.


 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz