Futbol

Konyaspor beraberliğe abone

01 Eylül 2019 Pazar 16:30 - Son Güncelleme 01 Eylül 2019 Pazar 16:47

Konyaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki Antalyaspor maçından sonra oynadığı 18 lig maçında sadece bir galibiyet alabildi. Yeşil-beyazlılar bu maçlarda 13 beraberlik, 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet elde etti.

Konyaspor'un galibiyet hasreti sürüyor. Süper Lig'in üçüncü haftası geride kalırken, Konyaspor oynadığı 3 maçta da berabere kaldı. 

Sahasında Antalyaspor'la 2-2 berabere kalan yeşil-beyazlılar, böylece oynadığı son 6 maçtan da beraberlikle ayrılmış oldu. 

Konyaspor, geçtiğimiz sezonun 19. haftasında sahasında oynadığı Antalyaspor maçını 2-0 kazanmıştı, Yeşil beyazlılar o maçtan sonra oynadığı 18 lig maçında 13 beraberlik, 4 mağlubiyet alırken tek galibiyetini Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 4-2'lik skorla geçerek elde etti.

Yeşil-beyazlı ekip, evinde oynadığı son 10 maçtan ise galip gelmeyi başaramadı. Konyaspor, evinde oynadığı 10 maçta 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Taraftardan sitem

Taraftar grupları da sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlarda, "Artık galibiyet görmek istiyoruz. Geçen senenin beraberlik rekorunu bu sene kıracak gibiyiz. Beraberliklere abone olduk. Adımız beraberlikler takımı oldu" şeklinde açıklamalarda bulundular. 

Kaynak: DHA

Etiketler : KonyasporSüper Lig
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz