Futbol

Koridorda gerginlik!

19 Mart 2018 Pazartesi 09:44 - Son Güncelleme 19 Mart 2018 Pazartesi 09:49

Başakşehir - Beşiktaş maçında ilk yarının bitimiyle koridor karıştı. Arda Turan soyunma odasına indi, Beşiktaş’ın masörüyle küfürleşti. Bunun üzerine Tolga Zengin, Başakşehirliler’in üzerine yürürken oyuncular güçlükle sakinleştirildi.

Başakşehir, dün evinde 1-0 galip geldi, Beşiktaş’ı puan tablosunda 3 puan geçerek (53) şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. 28. dakikada Edin Visca’nın pasını değerlendiren Elia, galibiyeti getirdi. İlk yarının bitimiyle koridorda arbede yaşandı. Futbolcular ve antrenörler sözlü tartışmaya girdi. Beşiktaşlı bir masör, Başakşehirli futbolculara tepki gösterdi. Maçı locada izleyen Arda devre arasında soyunma odasına indi ve bu ana şahit oldu. Yıldız oyuncu, masöre tepki göstererek küfürleşti. Tolga Zengin de sinirlenip, Başakşehirli futbolcuların üzerine yürüdü. 7-8 dakika süren bu gerilim, kulüp görevlileri ve güvenlik güçlerinin araya girmesiyle sona erdi.

Fenerbahçe maçında da aynı durum

Başakşehir’in sahasında Fenerbahçe’ye mağlup olduğu karşılaşmanın ardından da iki kulüp futbolcuları ve antrenörleri arasında benzer bir durum ortaya çıkmış ve soyunma odası koridorlarında arbede yaşanmıştı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz