Futbol

Korkmaz üzgün, Akçay mutlu

20 Eylül 2014 Cumartesi 21:28 - Son Güncelleme 20 Eylül 2014 Cumartesi 21:29

Kayseri Erciyes ve Akhisar Belediye teknik direktörleri 2-1 biten maçı yorumladı

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kendi sahalarında Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Korkmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor'u yenerek, taraftarlarına galibiyet armağan etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirtti.

Gelecek haftalarda takım olarak daha iyi olacaklarına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Korkmaz, şöyle devam etti:

"Kendi evimizde mağlup olduğumuz için üzgünüz. Son dakikada mağlubiyet golünü yemememiz gerekirdi. Çok sayıda eksik futbolcumuz var. O futbolcuların eksikliği bahane olur mu o da soru işareti. Benim en çok üzüldüğüm taraf Gekas'ın 80 metre depar atıp gol atması. O atabiliyorsa bizim futbolcularımızın da atması gerekirdi. Çalışacağız, çabalayacağız ve daha iyi duruma geleceğiz. İnşallah sakatlar da bir an önce düzelir ve istediğimiz Erciyesspor sahada olur. Maçın hakkı beraberlikti ama futbol bu mağlup olduk."

Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise deplasmanda alınan 3 puanın önemine değinerek, "Maçın başından itibaren kontrolü elimizde tutmaya çalıştık. Rakibimizin sahasında etkin olacağını biliyorduk. Ona önlem alarak sahaya çıktık. Rakibimiz evinde çok cesur oynadı. Deplasmanda alınan galibiyetten dolayı mutluyum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz