Futbol

Köybaşı: "Takımdaki hava değişti"

06 Ocak 2018 Cumartesi 20:17 - Son Güncelleme 07 Ocak 2018 Pazar 00:45

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu İsmail Köybaşı, kulüp televizyonuna konuştu. Köybaşı, lige şanssız bir başlangıç yapmalarına rağmen son dönemde yakalanan galibiyet serisiyle takımdaki havanın değiştiğini söyledi.

Fenerbahçe televizyonu'na açıklamalarda bulunan İsmail Köybaşı, "Lige bir takım şanssızlıklardan dolayı iyi başlayamadık. Geriye dönüp baktığımda bu şanssızlıkların sanki bizim için iyi olacağı yönünde bir inancım vardı. Geldiğimiz noktada da inancım beni yanıltmadı, çünkü yakaladığımız bir galibiyet serimiz var'' diye konuştu.

Köybaşı, ''Tabii galibiyetlerle birlikte çok güzel bir ortam da oluştu. Çünkü futbolda sonuç çok önemlidir. Burada bir sinerjiden söz ediyorum; masöründen futbolcusuna, mutfakta çalışanından sahada görev yapan herkesin bir arada oluşturabildiği bir şey bu" dedi.

Günümüz futbolunda hiçbir şeyin kolay olmadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, "Bu konuda Aykut hocamın, 'Artık günümüz futbolunda irade futbolu var' şeklinde bir sözü vardır. Evet, herkes bir şeyler yapmak için çalışıyor ama iradeni ne kadar uzun süre koruyabilirsen ve devam ettirebilirsen başarılı oluyorsun. Biz bu yolda kendimizi geliştirip daha güçlü bir seviyeye gelmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da seslenen İsmail Köybaşı,"Taraftarlarla oynamak ve onların sevgisini, hırsını hissetmek bir oyuncu için çok farklı bir duygu" dedi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz