Futbol

Köybaşı'ndan imza sonra flaş açıklama

14 Temmuz 2016 Perşembe 14:15 - Son Güncelleme 14 Temmuz 2016 Perşembe 13:29

İmza töreninde konuşan İsmail Köybaşı, F.Bahçe camiasından özür diledi.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçirdiği 7 senelik süreç için Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür eden İsmail Köybaşı, siyah-beyazlı ekibin şampiyonluk kutlamaları sırasında çekilen video ile ilgili Fenerbahçe camiasından özür diledi.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

Uslu: "Türkiye'nin en iyi sol bekini kulübümüze kazandırdık"

Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu, Türkiye'nin en iyi sol bekini aldıklarını belirterek, "İsmail'in bir İspanyol takımıyla anlaştığını duymuştuk. Ancak transferin gerçekleşmediğini öğrenince 2-3 gün içinde bu konuyu çözdük. İhtiyacımız olan sol beki transfer ettik. Türkiye'nin en iyi sol bekini kulübümüze kazandırdık. İsmail iyi bir sporcu ve beyefendi. İsmail'in Fenerbahçe'de başarılı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

İsmail: "Sahiplenmeye hazır olduğunu hissettiren takım Fenerbahçe oldu"

İmza töreninde profesyonel futbolculuk kariyerinin ikinci yarısına başladığını anlatan İsmail Köybaşı, "Kariyerimi verimli şekilde sürdürmek istiyordum. Futbol oynamak isteyen herkes gibi oynamaya duyduğum tutkunun paralelinde karar verdim. Futbol oynama arzumu harekete geçiren, sahiplenmeye hazır olduğunu hissettiren takım Fenerbahçe oldu. Burada olmaktan mutlu ve gururluyum" ifadelerini kullandı.

İsmail: "Şampiyonluk kutlamasındaki tezahürat yüzünden Fenerbahçe'den özür diliyorum"

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlaması sırasında Fenerbahçe'ye hakaret içerikli tezahürat yaptığı için sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çeken milli oyuncu, yanlış yaptığını söyledi. Böyle bir görüntünün içinde bulunduğu için üzgün olduğunun altını çizen İsmail Köybaşı, şunları söyledi:

"Şampiyonluk kutlamasında benim de aralarında olduğum bir ortamda bana atfedilen bir tezahürat söylendi. Böyle bir görüntünün içinde olduğum için üzüntülüyüm. Fenerbahçe camiasının kırıldığını biliyorum ama beni tanıyanlar neyi hangi niyetle yaptığımı bilir. İçimde kötülük olmaz. Açıkçası bu durumdan ben de rahatsız oldum. Böyle durumlara düşmemek gerekiyor. Fenerbahçe camiasından özür diliyorum. Fenerbahçe forması için mücadele edeceğim ve bu forma için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Beni, onlara yaşatacağım güzelliklerle anmalarını rica ediyorum."

Fenerbahçe ile ne zaman görüştü?

Fenerbahçe ile sezon devam ederken görüştüğü şeklindeki söylentilerin doğru olmadığını ifade eden tecrübeli oyuncu, "Görüşmeler kısa sürdü. Hiç kimseye bir şey ispatlamak istemiyorum. Sezon içinde gerçekleşmiş bir görüşme yok. Aldığım karardan mahcup değilim, mutlu ve gururluyum. Bu kararın doğru olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Beşiktaş'a teşekkür

Toplantının son bölümünde teşekkür konuşması yapan İsmail Köybaşı, eski kulübünün adını vermeyerek, "7 sezonun ardından çimcisinden personeline, aşçısından malzemecisine, hocasına, yönetimine ve taraftarına kadar herkese her bir gün için teşekkürlerimi sunuyorum. Yaşanmış güzel şeyler de oldu. Bunları unutmamak gerekiyor. Herkes hakkını helal etsin." ifadelerini kullandı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz