Futbol

Kulüpler Birliği e-bilet'i değerlendirdi

07 Kasım 2013 Perşembe 18:49 - Son Güncelleme 07 Kasım 2013 Perşembe 19:26

Kulüpler Birliği Vakfı, 13 Kasım'da İstanbul'da ikinci kez toplanacak.

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı, Ankara'da yapıldı.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav başkanlığında vakfın Ankara'daki ofisinde yapılan toplantıya, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel katıldı.

Beşiktaş'ı Deniz Atalay, Bursaspor'u Rıdvan Şen, Torku Konyaspor'u Ahmet Baydar, Kardemir Karabükspor'u Ahmet Gölbek, Rizespor'u Hasan Kartal, Sanica Boru Elazığspor'u Mehmet Yoğutrcuoğlu, Sivasspor'u ise Mehmet Oflaz'ın temsil ettiği, Kayserispor'un da İlhan Cavcav'a vekalet verdiği toplantıya Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantepspor, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Kayseri Erciyesspor'dan temsilci katılmadı.

Türkiye Futbol Federasyonundan Murat Duman, Özgür Gündoğan ve Nabi Temuçin'in e-bilet konusunda sunum yaptığı toplantıda, Spor Kulüpleri Kanun Tasarısı Taslağı da değerlendirildi.

Vakıf Başkanı İlhan Cavcav, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonundan gelen temsilcilerle beraber e-bilet uygulamasıyla ilgili önemli bir toplantı yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: "Bazı kulüplerimizin katılamaması nedeniyle bir karar alamadık. 13 Kasım Çarşamba günü İstanbul'da saat 13.00'da bütün kulüplerin katılımıyla yeniden bir araya gelme kararı aldık. Bu toplantıya, kulüplerdeki e-bilet uygulamasıyla ilgili yetkililer ve uygulamayı yapacak bankanın görevlisi de katılacak. Ayrıca Spor Kulüpleri Kanun Tasarısı Taslağı'na ilişkin kulüplerin yaptığı çalışmalar da değerlendirilecek. Bu çalışmaların son hali bir an önce oluşturularak, Spor Bakanlığına ulaştırılacak."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz