Futbol

Lemina: Galatasaray taraftarı için her şeyi yaparım

01 Ocak 2020 Çarşamba 21:56 - Son Güncelleme 01 Ocak 2020 Çarşamba 22:05

Galatasaraylı Mario Lemina, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. "Şu anda Galatasaray'da çok iyiyim. Sezon sonuna kadar kulübün hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmaya çalışacağım" diyen Lamina, sarı-kırmızılı taraftarları övdü.

Galatasaray'ın sezon başında Southampton'dan kiralık olarak transfer ettiği Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina, geleceği hakkında Fransız basına konuştu.

"Galatasaray'da yeniden kendimi bulmak istiyordum"

Lemina, "Galatasaray'da yeniden kendimi bulmak istiyordum. Bu benim için çok iyi bir fırsattı ve bence Galatasaray'a gelerek çok doğru bir iş yaptım. Burada kendimi iyi hissediyorum" dedi.

Galatasarayla ilk temasının 2-3 yıl önce olduğunu söyleyen Lemina, birkaç nedenden dolayı transfer gerçeklemediğini belirtti.

"Galatasaray taraftarı için her şeyi yaparım"

Galatasaray taraftarına da değinen Lemina, "Galatasaray taraftarlarına kayıtsız kalmanız mümkün değil. Çok çılgın ve tutkulular. Galatasaray taraftarı için her şeyi yaparım" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'da çok iyiyim"

Lemina, geleceğiyle ilgili gelen soruya,"Southampton'daki sözleşmemin bitmesine 2 yıl kaldı. Şu anda Galatasaray'da çok iyiyim. Sezon sonuna kadar kulübün hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmaya çalışacağım. Ondan sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz" şeklinde yanıt verdi.  

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz