Futbol

Lescott'un transferine şartlı onay

03 Ocak 2014 Cuma 15:48 - Son Güncelleme 03 Ocak 2014 Cuma 17:49

Pellegrini: "Resmi teklif almadık, gelecek tekliflere göre hareket edeceğiz."

Şilili teknik adam, Lescott'un transferi için henüz resmi teklif almadıklarını ve defans oyuncusunun geleceğinin, gelecek tekliflere göre netleşeceğini belirtti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Manuel Pellegrini, Joleon Lescott'un transferi için henüz resmi teklif almadıklarını ve defans oyuncusunun geleceğinin, gelecek tekliflere göre netleşeceğini bildirdi.

Basın toplantısı düzenleyen Pellegrini, Lescott'un transfer durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Savunma oyuncularına herhangi bir resmi teklif gelmediğini belirten Pellegrini, oyuncularını ara transfer döneminde kadroda tutmak istediğini söyledi.

Şilili teknik adam, "Joleon Lescott bizim için çok önemli bir oyuncu. Kontratı haziranda sonlanacak. Durumu o zaman netleşir" dedi.

Lescott'u kiralık yollamayı düşünmediklerini belirten Pellegrini, 31 yaşındaki oyuncunun geleceğinin, ara transfer döneminde alacakları tekliflere göre netleşeceğini de vurguladı.

Ada basını, Beşiktaş'ın yanı sıra Newcastle United ve Tottenham Hotspur'un da 31 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için çabalayacağını öne sürüyor.

Pellegrini, takımın 21 yaşındaki İsveçli golcüsü John Guidetti'nin başka kulübe kiralanmasına izin vereceklerini de ifade etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz