Futbol

Levent Kızıl'ın acı günü

22 Nisan 2015 Çarşamba 12:44 - Son Güncelleme 22 Nisan 2015 Çarşamba 12:52

Eski TFF yöneticisi Levent Kızıl, babasını kaybetti.

Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi ve Bursaspor Kulübünün eski başkanlarından Levent Kızıl'ın babası Prof. Dr. Ayhan Kızıl, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 78 yaşında vefat etti.

Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, yaptığı yazılı açıklamada, evinde fenalaşan Ayhan Kızıl'ın, ambulansla hastaneye getirildiğini bildirdi.

İlk müdahalesinde, Kızıl'ın kalbi ve solunumunun durduğunun belirlendiğini aktaran Şener, "Sayın Kızıl, acilde yapılan müdahalelere ve canlandırma çabalarına rağmen yaşama döndürülememiştir. Sayın Kızıl'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, meslektaşlarına, öğrencilerine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

Bursaspor Kulübünden başsağlığı mesajı

Levent Kızıl'ın bir dönem başkanlığını yaptığı Bursaspor Kulübü, Ayhan Kızıl'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Kulübün internet sitesinde yer verilen mesajda, şunlar kaydedildi:

"1983-1986 yıllarında üç dönem kulübümüzde yönetim kuruluğu üyeliği ve ikinci başkanlık yapan, Uludağ Üniversitesi (UÜ) eski rektörlerinden, eski başkanlarımızdan Levent Kızıl ve eski yöneticilerimizden Ömer Kızıl'ın babası, Divan Kurulu üyemiz Prof. Dr. Ayhan Kızıl'ın vefat haberini derin üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz