Futbol

"Liderlik çok güzel ama bunun yarattığı bir baskı da var"

18 Kasım 2019 Pazartesi 11:00 - Son Güncelleme 18 Kasım 2019 Pazartesi 11:03

Rıza Çalımbay, TRT Radyo 1'de yayınlanan Futbol Saati Programı'na konuk oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Lider olduğumuz için şımaracak bir durumumuz yok. Liderlik çok güzel ama bunun yarattığı bir baskı da var." açıklamasında bulundu.

Demir Grup Sivasspor'un teknik direktör Rıza Çalımbay, lider olmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek " Şımaracak bir durumumuz yok. Herşeyin farkında olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

TRT Radyo 1'de yayınlanan Futbol saati Programı'na katılan tecrübeli çalıştırıcı, "Liderlik çok güzel ama bunun yarattığı bir baskı var. Biz her maçımızı kazanmak için oynamaya devam edeceğiz" dedi.

4 büyükler, Başakşehir, Malatya ve Alanya takımlarının kendilerinden daha iyi kadro yaptıklarına dikkat çeken Çalımbay, "Sezona ilk 5 hedefi ile başladık ve bu hedefimizi de devam ediyor" dedi.

Çalımbay, "Bizim kadromuz onlara göre kısıtlı. 2 oyuncumuz olmadığı takdirde düzenimiz bozulabiliyor. Ama biz de iyi bir uyum yakaladık" diye konuştu.

Başarılı çalıştırıcı Emre Kılınç ve Hakan Mert Yandaş'a teklifler geldiğini doğruladı ve "Hem kulüp hem de futbolcular için iyi sonuç verecekse gidebilirler. Benimi bu konuda A,B,C planlarım var" dedi.

Milli takımın şu anda başarıyla yoluna devam ettiğini belirten Çalımbay, "Milli takım bambaşka bir yer. Görev verilirse seve seve yaparım. Hem de in iyisini yaparım" diyerek iddiasını ortaya koydu.


Kaynak:TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz