Futbol

Lucescu bombası!

18 Mart 2015 Çarşamba 09:46 - Son Güncelleme 18 Mart 2015 Çarşamba 09:52

Son haftalarda istenen sonuçları alamayınca yönetim harekete geçti!

Fenerbahçe' de Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın arka arkaya alınan başarısız sonuçlar nedeniyle tarihi bir karar aldığı ve bu sezon şampiyon olmaları halinde bile Avrupa hedefi nedeniyle Teknik Direktör İsmail Kartal ile yolları ayırmaya karar verdiği iddia edildi.

Aziz Yıldırım'ın bununla sınırlı kalmayarak bu sezon sonunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bitecek olan Mircea Lucescu'ya şimdiden teklif yaptığı iddia edilirken, Ukrayna kulubünün başkanı Rinat Ahmedov'un bu gelişmelerden çok rahatsız olduğu ve Rumen teknik direktöre 5 yıllık yeni bir sözleşme önerdiği öne sürüldü. Ancak Lucescu'nun Ahmedov'a hala cevap vermemesi Fenerbahçe'ye gideceği iddialarını giderek güçlendirdi.

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu'nun yakın çevresine, "Türkiye'ye gelirsem bir daha aynı takımı çalıştırmam" demesi de Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceği söylentilerini daha arttırdı. Sarı-Lacivertli takımın gelecek sezon iddialı bir takım kuracak olması ve Ukrayna'daki karışıklıklar nedeniyle Rumen teknik direktörün bu kez Sarı-Lacivertliler'e 'Evet' demesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

takvim

Etiketler : fenerbahceLucescu
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz