Futbol

Maç sonrası ne dediler?

18 Mart 2016 Cuma 22:20 - Son Güncelleme 18 Mart 2016 Cuma 20:29

Kayserispor-Eskişehirspor maçının ardından iki teknik direktör açıklama yaptı.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig'de 0-0 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçına ilişkin, "Kazanmak istiyorduk ama ne yazık ki bir puanla yetinmek zorunda kaldık" dedi.

Kutlu, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Zor bir dönemden geçtiklerine dikkati çeken Kutlu, "Göreve geldikten sonra 8 günde 2 zorlu maça çıktık. Bunlardan biri İstanbul'daki Fenerbahçe maçıydı diğeri kümede kalma rakibimiz olan Eskişehirspor. Fenerbahçe maçında oyunu uzun süre 10 kişi oynamamıza rağmen iyi bir takım görüntüsü verdik" diye konuştu.

Maça temkinli başladıklarını daha sonra da kontrolü ele geçirdiklerini dile getiren Kutlu, şöyle devam etti:

"Bugün ilk yarı pozisyon üretme anlamında sıkıntı yaşadık. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle gol atma haricinde hemen hemen istediğimiz her şeyi yaptık. Oyunun son yarım saatinde arkada pozisyon vermedik, önde de yeterli gol pozisyonuna girdik. Kazanmak istiyorduk ama ne yazık ki bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Son yarım saatte ilerisi için umut veren futbol vardı. Milli maç arasının bize yarayacağını düşünüyorum. Gol atmada sıkıntılar yaşayan bir ekibiz. Milli maç arasında bu yönde çalışmalarımız olacak. Bundan sonra galibiyetler alarak takımımızı layık olduğu yere çıkaracağız."

Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini ifade etti.

Ligde kalma mücadelelerini lig sonuna kadar sürdüreceklerini belirten Aybaba, şu ifadeleri kullandı:

"Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında iyi futboldan ziyade mücadele öne çıktı. Oyuncuları kazanmaya motive etmeye çalışıyoruz ama onlar kaybetmemeye yönelik motivasyona giriyor. Sonuçta ortada pek futbol yok, birkaç tane pozisyon var. Bu böyle 8 hafta devam edecek. Bizim arkamızda inanılmaz bir futbol şehri var. Eğer ayakta kalabilirsek bu sayede kalacağız. Önümüzde milli maç arası var. O arada kısa bir kamp yaparak yeniden kendimizi 8 maçlık finale hazırlayacağız."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz