Futbol

Maç sonunda büyük gerginlik!

20 Şubat 2016 Cumartesi 17:14 - Son Güncelleme 20 Şubat 2016 Cumartesi 22:48

Kasımpaşa-Eskişehirspor maçının bitiş düdüğü sonrası saha ve tribünler karıştı.

Spor Toto Süper Ligi'nde Kasımpaşa ile Eskişehirspor arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren 22. hafta maçının ardından hem sahada hem tribünlerde olaylar çıktı.

Koita ile Es-Es'in yedek kulübesi arasında tartışma

Karşılaşmanın son anlarında Kasımpaşalı futbolcu Bangaly Koita ile Eskişehirspor yedek kulübesinde bulunanlar arasında başlayan gerginlik, tribünlere de yansıdı.

Maçta 90+4. dakikada taç atışı kullanmaya giden Koita ile konuk takım yedek kulübesine bulunanlar arasında tartışma yaşandı. Daha sonra saha içindeki bazı futbolcular da bu tartışmaya girdi.

Gerginliğin yatışmasından sonra hakem Serkan Tokat, Eskişehirsporlu futbolcu Fethi Emre Güngör ile Kasımpaşalı Bangaly Koita'ya sarı kart gösterdi.


 

Maçtan sonra tribün karıştı

Müsabakada bitiş düdüğünün ardından bu kez protokol tribününün altındaki bölümde sahaya yakın kısımda gerginlik yaşandı.

Maç kadrosunda yer almayan Eskişehirsporlu futbolcular ile müsabakayı burada takip eden taraftarlar arasında tartışma çıktı.

Eskişehirsporlu Bokila ve Meye tartışmanın yaşandığı tribüne çıkınca teknik direktör Samet Aybaba da bu noktaya gelerek futbolcularını uzaklaştırmaya çalıştı. Güvenlik görevlileri ve iki takım yetkililerinin araya girmesiyle gerginlik sona erdi.

Bu sırada tribünlerden sahaya inmek isteyen Kasımpaşalı taraftarlara ise güvenlik görevlileri izin vermedi.

Paşa hasret giderdi

Eskişehirspor'u 2-1 yenen Kasımpaşa, 5 maç sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 mağlup ettiği 16. hafta maçının ardından çıktığı 5 karşılaşmanın 2'sinde berabere kalıp, 3'ünü kaybeden lacivert-beyazlı takım, Eskişehirspor karşısında 3 puan elde etti.

Karşılaşmada Tunay Torun ve Eren Derdiyok'un golleriyle sonuca giden Kasımpaşa, ligde puanını 34'e çıkardı.

Süper Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla kümede kalmak için umutlanan Eskişehirspor ise 17 puanla son sırada kaldı.

Eren Derdiyok'tan 10. gol

Karşılaşmada Kasımpaşa'nın ikinci golünü kaydeden Eren Derdiyok, bu sezon 10. kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Eren Derdiyok, büyük bir bölümünü sakat geçirdiği geçen sezon sadece 2 gol atmıştı.

Lacivert-beyazlıların diğer golünü atan Tunay Torun ise bu sezon ikinci kez golle buluştu.

Eskişehirspor'a taraftarından destek

Büyük bölümü Eskişehir'den gelen siyah-kırmızılı taraftarlar kendilerine ayrılan tribünleri doldurdu. Yaklaşık 3 bin Eskişehirspor taraftarı, maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarını destekledi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de karşılaşmanın ilk yarısını tribünden takip etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz