Futbol

Majeed Waris Lorient'te!

06 Ağustos 2015 Perşembe 12:02 - Son Güncelleme 06 Ağustos 2015 Perşembe 17:26

Trabzonspor, Majeed Waris'in transferi konusunda Lorient ile anlaştı.

Trabzonspor Kulübü, Ganalı futbolcusu Majeed Waris'in transferi konusunda Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Lorient ile anlaştı.

Bordo-mavili kulübün, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği bildirimde, "Profesyonel futbolcumuz Majeed Waris'in, Lorient'e transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Lorient ise internet sitesinden yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un 23 yaşındaki Ganalı forvet oyuncusunu renklerine bağladıklarını belirtti.

2014-15 Ligue 1 sezonunu 16. sırada tamamlayan Lorient, Trabzonspor'dan önce Hacken, Spartak Moskova ve Valenciennes kulüplerinde oynayan Waris'in 9 numaralı formayı giyeceğini de paylaştı.

Trabzonspor'a sözleşme fesih bedeli

Bordo-mavili kulübün, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Waris Majeed'in, FC Lorient'e transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre FC Lorient, kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak toplam 4 milyon 500 bin Avro ödeyecektir" denildi.

Açıklamada, futbolcunun Lorient'ten başka bir kulübe transfer olması halinde ise transfer bedelinin 4 milyon 500 bin avroyu aşan kısmının yüzde 15'nin de Trabzonspor'a ödeneceği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz