Futbol

Maliye Bakanı Ağbal, Orman'ı kabul etti

02 Şubat 2016 Salı 13:40 - Son Güncelleme 02 Şubat 2016 Salı 11:44

Bakan Ağbal, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve asbaşkan Deniz Atalay ile görüştü.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı kabul etti.

Beşiktaş'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın, Ankara'da temaslarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile asbaşkan Deniz Atalay'ı makamında kabul ettiği belirtildi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Bakan Ağbal, Fikret Orman'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Beşiktaş büyük bir camia. Bizim sevdiğimiz bir camia. Beşiktaş Kulübü Türkiye'nin iftihar duyduğu kulüpler arasında yer alıyor. Beşiktaş'ın bugüne kadar gösterdiği başarılarının artarak devam etmesini ve uluslararası alanda yeni başarılara imza atmasını temenni ediyorum." 

Orman ise Ağbal'ın kabulüne ilişkin, "Çok memnun olduk. Beşiktaş camiası adına böyle bir ziyaretten ötürü çok mutluyum. Kulübümüz hakkında bilgi vereceğiz. Sayın Bakanımızın taraftar olarak da Beşiktaş'ta gönlü var. Biraz da taraftar olarak kendisiyle konuşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Görüşmenin ardından Orman, üzerinde isminin yazılı olduğu siyah-beyazlı forma ile plaket ve kartal heykeli hediyelerini Bakan Ağbal'a takdim etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz