Futbol

Mamur'dan hem teşekkür hem söz

30 Ekim 2013 Çarşamba 19:33 - Son Güncelleme 30 Ekim 2013 Çarşamba 19:40

Destekleyenlerin güvenine layık olmak için tüm gücümle çalışacağıma söz veririm.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da olağanüstü kongreyle yeniden başkanlığı seçilen Recep Mamur, "Ligin en iyi takımlarından biri olan Kayserispor, kendisine lazım olan sonuçları mutlaka alacaktır" dedi.

Mamur, kulübün resmi internet sitesinden "teşekkür" başlığı altında yaptığı açıklamada, yönetim olarak yeni dönemde kulübü en iyi şekilde yöneteceklerini belirtti.

Kayserispor camiasına layık olacak iyi bir futbol takımına sahip olduklarını ifade eden Mamur, şöyle devam etti:

"Değerli Kayserisporlular, şehrimizin tüm yetkilileri ve taraftarlarımızın isteği, genel kurulun teveccühü ile gıyabımda başkan seçilmiş bulunmaktayım. Bu durumda, yapabileceğim tek şey Kayserisporumuza eskisinden daha büyük bir istek ve katkıyla hizmet etmektir. Daha önce de belirttiğim gibi takımımızın ve teknik kadromuzun başarılı sonuçlarla, bizleri mutlu edeceğinden hiçbir şüphem yoktur. Bu ligin en iyi takımlarından biri olan Kayserispor, kendisine lazım olan sonuçları mutlaka alacaktır."

Olağanüstü kongre sürecinde kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Mamur, sözlerini şöyle tamamladı:

"Değerli Kayserisporlular, bu zorlu süreçte, şahsıma ve yönetim kuruluna sonsuz desteklerini çeşitli yollarla gösteren taraftarlarımıza, camiamıza, iş adamlarımıza, kongre üyelerimize, kulüpteki tüm futbolcularımıza ve mesai arkadaşlarıma, tüm medya mensuplarına, Türkiye Futbol Federasyonu başkanı ve yöneticilerine, Spor Toto Süper Lig kulüp başkanlarına, şehrimizin milletvekillerine, Valimiz Orhan Düzgün'e, Emniyet Müdürümüz Mustafa Aydın'a, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'a, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'e, MHP İl Başkanı Mete Eke'ye, Onursal Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız'a ve Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunar, güvenlerine layık olmak için tüm gücümle çalışacağıma söz veririm."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz