Futbol

Mancini, Beşiktaşlı yıldıza talip!

12 Ocak 2015 Pazartesi 09:58 - Son Güncelleme 12 Ocak 2015 Pazartesi 10:10

İtalyan devi Inter'in transfer listesinde Beşiktaş'ın genç yıldızı da bulunuyor.

Inter'in deneyimli teknik adamı Roberto Mancini'nin Kara Kartal'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'un transfer edilmesini istediği iddia edildi. İddiaya göre geçen sezon görev yaptığı Galatasaray'da başarılı futbolcuya hayran kalan İtalyan çalıştırıcı, yönetime sunduğu raporda, 22 yaşındaki futbolcunun ismi de yer verdi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre sezon başında takıma Jose Sosa’nın katılmasının ardından Arjantinli futbolcunun gölgesinde kalan Oğuzhan Özyakup’a, İtalya Serie A devi Inter talip oldu.

Orta alanın hem ortasında hem de sağ kanat bölgesinde görev alabilen ayrıca Beşiktaş’ta zaman zaman ön libero da forma giyen 22 yaşındaki futbolcuyu listesine ekleyen Çizme devinin hocası Roberto Mancini’nin, yönetime genç oyuncunun alınması talimatını verdiği öğrenildi.

Geçen sezon Galatasaray’ın başında görev yaptığı dönemde, Oğuzhan’ı yakından takip etme şansı bulan İtalyan teknik adamın, yaklaşık 3 ay önce devraldığı İnter’e, genç ve yetenekli isimler kazandırma projesine Beşiktaşlı futbolcuyu da dahil ettiği bildirildi.

5 milyon Avro ödemeye hazır

İtalya’nın önemli spor haber sitelerinden tuttomercatoweb.com’un haberine göre, 50 yaşındaki çalıştırıcının bu isteğine olumlu karşılık veren kulübün Endonezyalı sahibi Erick Thohir’in, bu transfer için ilk etapta kiralama formülünü devreye sokmak istediği iddia edildi.

Haberde, milyarder işadamının, bu önerinin Beşiktaş tarafından kabul edilmemesi halinde ise Oğuzhan için 5 milyon Avro ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

(Fanatik)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz