Futbol

Mancini Galatasaray'ı reddetti

27 Eylül 2013 Cuma 14:25 - Son Güncelleme 27 Eylül 2013 Cuma 14:57

İtalyan basını, Mancini'nin Galatasaray'ın teklifini reddettiğini öne sürdü.

İtalyan basını, İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile Galatasaraylı yönetecilerin görüştüğünü, Mancini’nin sarı kırmızılıları, fahiş bir ücret isteme yoluyla nazikçe geri çevirdiğini iddia etti.

Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden "La Gazzetta dello Sport"ta yer alan haberde, Fatih Terim ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışlarına başlayan Galatasaray'ı temsilen bir yöneticinin, 48 yaşındaki Mancini ile Ancona kenti yakınlarındaki Jesi kasabasında dün öğleden sonra görüştüğünü gösteren bir fotoğrafa yer verildi.

Gazete, net olmayan fotoğraf karesine dayanarak Mancini'nin görüştüğü kişinin Galatasaray'ın sportif direktörü Bülent Tulun olduğunu savunurken tarafların bu fotoğrafın ardından görüştüğünü inkar edemeyeceklerini öne sürdü. Son 36 saatini Galatasaraylı yönetecilerle görüşerek geçiren Roberto Mancini'nin, sarı-kırmızılı ekipten "masalsı bir ekonomik talep"te bulunarak, teklifi nazikçe reddetme yoluna gittiği de gazetenin iddiaları arasında yer aldı.

"Çare Drogba"

Tulun ve Mancini’nin görüşmesinde şehir ya da teknik adamın alacağı ücret konusunda net bir konuşmanın olmadığı, İtalyan çalıştırıcının daha çok takımın kalitesinden bahsettiği kaydedildi.

Mancini’nin teklifi reddetmesinin nedeni olarak, kariyeri hakkında dikkatli bir seçim yapmak istemesi ve bir milli takım çalıştırma olasılığının bulunması gösterildi.

Mancini'nin teklifi geri çevirmesinin ardından Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba'yı teknik direktör-oyuncu formülüyle yedek kulübesinin başına geçirebileceği ileri sürüldü. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz