Futbol

Mancini kalırsa...

29 Nisan 2014 Salı 08:05 - Son Güncelleme 29 Nisan 2014 Salı 08:10

Galatasaray'da yeni sezon takviyeleri için çalışmalar hız kazandı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak bu hedefini gerçekleştiremeyen sarı kırmızılıar, Beşiktaş’la birlikte şimdilerde tarihinin en önemli ikincilik yarışını sürdürüyor. Bir dahaki sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen Galatasaray için İtalyan basınından Mancini ve takıma yapılacak transferlerle ilgili çok önemli bir haber geldi.

İtalyan gazeteci açıkladı

Sampdoria kulübüne yakınlığıyla bilinen İtalyan gazeteci Nicolo Schira, dün sosyal medyadan Mancini’nin Galatasaray’da kalması durumunda takıma Sampdoria’nın Nijerya asıllı oyuncusu Stefano Okaka’yı transfer etmek istediğini açıkladı. 

Transferle ilgili Mancini’nin Sampdoria kulübüyle görüştüğünü bildiren gazeteci İtalyan kulübün 24 yaşındaki oyuncu için 8 milyon Euro bonservis bedeli istediğini aktardı.

Gelecek sezon takımın başında kalması durumunda 4-3-3 sistemine uygun transferler yapmayı planlayan İtalyan hocanın Okaka’yı hem forvette hem de kanatlarda oynatabilme durumundan dolayı istediği belirtiliyor. Okaka Chuka bu sezon Sampdoria ile çıktığı 13 maçta 4 gol atarken iki de asist yaptı. 

(Eurosport)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz