Futbol

Mancini'den ilk 11'de sürpriz

03 Mayıs 2014 Cumartesi 19:33 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2014 Cumartesi 19:38

Muslera'nın yerine Ufuk Ceylan kalede yer aldı. Chedjou bu hafta 11'de yok.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Galatasaray'da sakatlığı bulunan kaleci Fernando Muslera, ilk 11'deki yerini Ufuk Ceylan'a bıraktı.

Ligde geçen hafta oynanan Elazığspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve sol dizinde kemik ve kıkırdak düzeyinde ezilme ve diz içi ödem tespit edilen Uruguaylı kalecinin yerine teknik direktör Mancini, Ufuk Ceylan'a şans verdi.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 maçta kaleyi koruyan Ufuk, Elazığspor maçında Muslera'nın yerine oyuna dahil olduktan sonra, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla bu sezonki ikinci Spor Toto Süper Lig maçına çıktı.

Ayrıca Muslera, sosyal medyadaki hesaplarından Ufuk Ceylan ile sarıldığı bir fotoğrafı paylaşarak, sarı-kırmızılı kaleciye destek verdi. Uruguaylı file bekçisi, İngilizce ve İspanyolca olarak, "Haydi çocuklar! Bu akşam hepinize iyi şanslar, özellikle de kardeşim Ufuk'a" ifadelerini yazdı.

Hakan Balta ilk 11'e döndü

Galatasaray'da teknik direktör Mancini, Hakan Balta'yı Gençlerbirliği maçında ilk 11'de sahaya sürdü.

Geçen haftaki Elazığspor maçında kırmızı kart cezalısı olduğu için oynayamayan Hakan, maça ilk 11'de başladı. Elazığspor karşılaşmasında ilk 11'de yer alan Aurelien Chedjou ise yedek soyundu.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle geçen hafta süre alamayan Sabri Sarıoğlu da Gençlerbirliği maçına yedekte başladı.

Gençlerbirliği'nde 6 eksik

Gençlerbirliği, Galatasaray maçına 6 eksik oyuncu ile çıktı.

Başkent temsilcisinde, sakatlıkları bulunan Bogdan Stancu, Ramazan Köse, Mervan Çelik ve Özgür İleri ile sarı kart cezalıları Dusko Tosic ve Ante Kulusic, Galatasaray'a karşı forma giyemedi.

Avrupa şampiyonları Arena'da

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı'na plaket verildi.

Elde ettiği başarıyla Türk basketbolunda bir ilke imza atan kadın basketbolcular ve teknik heyet, Türk Telekom Arena'ya Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyelerinin oluşturduğu koridordan yöneticilerin ve taraftarların alkışları arasında çıktı.

Sarı-kırmızılı takıma plaketlerini kulübün ikinci başkanı Özkan Olcay verdi. Basketbolcular, daha sonra plaketlerle taraftarı selamladı.

"E-bilet" Türk Telekom Arena'da ilk kez uygulandı

Sporda şiddet ve düzensizliği önleme adına Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hayata geçirilen elektronik bilet (e-bilet) uygulaması Türk Telekom Arena'da ilk kez uygulandı.

İlk kez 19 Nisan'da cezası nedeniyle kadın ve çocukların önünde oynanan Kasımpaşa maçında uygulanması gereken e-bilet, sarı-kırmızılı kulüp tarafından bu haftaya ertelendi. Bu nedenle sarı-kırmızılı taraftarlar, Türk Telekom Arena'da e-biletle ilk olarak Gençlerbirliği maçını izledi.

Öte yandan uygulamanın yapıldığı ilk maçta Türk Telekom Arena tribünlerinde büyük boşluklar yer alması dikkati çekti.

"Irkçılığa Hayır" pankartı

Galatasaray takımı, Barcelonalı futbolcu Dani Alves'e maç sırasında yapılan ırkçı saldırıya karşı başlatılan ırkçılık karşıtı kampanyaya destek verdi.

Sarı-kırmızılılar, Gençlerbirliği maçı öncesindeki seremoniye "Irkçılığa Hayır-No to Racism" yazılı pankartla çıktı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz