Futbol

Mancini'nin istediği Real Madridli yıldız

10 Ekim 2013 Perşembe 10:40 - Son Güncelleme 16 Ekim 2013 Çarşamba 02:01

Galatasaray ile ilgili İspanyol basınından sürpriz bir iddia geldi.

İspanya'da yayın yapan La Nueva España gazetesi'nin haberine göre, sarı-kırmızılılar son dönemde Real Madrid'de gösterdiği performans ile eleştirilerin hedefinde yer alan Karim Benzema ile ilgileniyor.

Mancini golcü istiyor mu?

Galatasaray'ın ocak ayında açılacak kış transfer döneminde bir forvet transferi yapmak için girişimlere başlayacağı ve Fransız golcüyü de listesine aldığı belirtildi. Yeni teknik direktör Roberto Mancini'nin ise eski öğrencisi Aleksandar Kolarov'un transferi için istekli olduğu vurgulanırken, 'ana hedefin' ise bir forvet transferi olduğu öne sürüldü. Öte yandan son dönemde Rus basınında da G.Saray'ın Anzhi'nin Fildişili forveti Lacina Traore'nin peşinde olduğu iddia edildi.

Birkaç gün önce de İspanyol gazeteleri Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Karim Benzema'ya teklif gelmesi durumunda gönderilmesi yönünde yönetime rapor verdiğini yazarken, 25 yaşındaki futbolcunun da düşük vergi nedeniyle Türkiye'yi seçenekleri arasında üst sıralarda değerlendireğini kaydetti.

Bu sezon Real Madrid forması ile Şampiyonlar Ligi ve La Liga'da 10 maça çıkan Benzema, 4 gol ve 4 asistlik bir performans sergilemesine rağmen eleştirilerden kurtulamadı.

Kaynak: Sporx

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz