Futbol

Manşeti kendisi attı: Sumudica geri döndü

16 Ekim 2021 Cumartesi 22:36 - Son Güncelleme 17 Ekim 2021 Pazar 04:05  |  Kaynak : AA

Adana Demirspor'u 2-0 yenen Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Marius Sumudica, "Türkiye, en iyi liglerden biri. Taraftarlar çok fanatik, size hoca olduğunuzu hissettiriyorlar. Bu Süper Lig'i çok özlemişim. Sumudica geri döndü" dedi.

Süper Lig'e geri dönen Rumen teknik direktör Marius Sumedica, ilk maçında 3 puan sevinci yaşadı.

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 2-0 yenerek 5 hafta sonra galip gelem Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Sumedica, futbolcularını tebrik ettiğini kaydederek, oyuncularının, herkese takımın bir aile olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Sumudica, "Üç puan için mücadele ettik ve bu mücadeleyle üç puanı hak ettik. İlk yarı ve ikinci yarıda daha fazla gol atma şansı yakaladık, aynı zamanda Adana Demirspor'un da oldu. Futbolcularım, ne yaptığıma, antrenmanlarda onlara gösterdiklerime saygı duydu. Bu da çok önemli." dedi.

Sumudica, taraftarlara verdikleri sözü tuttukları için mutlu olduğunu belirterek, "Buraya önce mücadele etmek için geldik. Mücadele ederseniz bu size galibiyet ve puan getirir. Bu üç puan taraftarlarımıza ve kente armağanımızdır." diye konuştu.

"Bu Süper Lig'i çok özlemişim. Sumudica geri döndü"

Bir basın mensubunun, Türkiye'den ayrıldıktan sonra Süper Lig'i takip edip etmediğini sorması üzerine, Türkiye'ye yeniden gelmenin hayalini kurduğunu anlatan Sumudica, "Benim için Türkiye, en iyi liglerden biri. Taraftarlar çok fanatik, size hoca olduğunuzu hissettiriyorlar. Bu Süper Lig'i çok özlemişim. Sumudica geri döndü." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz