Futbol

Medicana Sivasspor ilk galibiyetin peşinde!

17 Eylül 2015 Perşembe 14:21 - Son Güncelleme 17 Eylül 2015 Perşembe 14:28

Galibiyetle tanışamayan kırmızı-beyazlılarda amaç, Torku Konyaspor'u yenmek.

Spor Toto Süper Lig'de galibiyeti bulunmayan Medicana Sivasspor, ligin 5. haftasında, 19 Eylül Cumartesi günü karşılaşacağı Torku Konyaspor'u mağlup ederek taraftarına 3 puan armağan etmek istiyor.

Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan, geride kalan haftalarda 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 3 puan toplayan ve 14. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekipte, Torku Konyaspor maçında tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

Medicana Sivasspor'un takım kaptanı Adem Koçak, ligde hak ettikleri yerde bulunmadıklarını söyledi. Ligde bu hafta Torku Konyaspor'u konuk edeceklerini anımsatan Adem Koçak, geride kalan haftada Çaykur Rizespor karşısında takım olarak iyi mücadele etmelerine rağmen 1-0 önde oldukları karşılaşmada şanssız bir gol yiyerek 1 puana razı olduklarını kaydetti.

Taraftara 3 puan hediye edemedikleri için üzgün olduklarını dile getiren Adem Koçak, "Çaykur Rizespor karşısında kazanmamız gerekiyordu ama olmadı. Takım olarak iyi futbol oynuyoruz ama bir türlü sonuca gidemiyoruz. Bu hafta Konyaspor karşısında bu şansızlığımızı kırmak istiyoruz. Galibiyet için sahada olacağız" dedi.

Takıma yeni katılan futbolcuların kırmızı-beyazlı ekibe uyum sağladıklarına dikkati çeken deneyimli futbolcu, "Yeni transferlerle iyi bir takım olduk, arkadaşlarımız bize çabuk uyum sağladı. Bundan sonra güzel futbol ve galibiyetler için sahada olacağız" diye konuştu.

Torku Konyaspor karşılaşmasında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu da vurgulayan Adem Koçak, "Takım olarak bu süreçte taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onlar tribünü doldururlarsa biz futbolcular çok daha istekli oluyoruz. Bu hafta gelsinler tribünü doldursunlar. Onları mutlu bir şekilde stadyumdan gönderelim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz