Futbol

Mehmet Altıparmak'tan hakeme eleştiri

12 Ağustos 2018 Pazar 22:39 - Son Güncelleme 12 Ağustos 2018 Pazar 22:44

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, hakem Suat Arslanboğa’nın performansını eleştirdi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 2-0'dan beraberliği yakalayıp, maçtan galip ayrılmak için mücadele ettiklerini belirterek, "Deplasmanda 2-0'dan 2-2 beraberlik yakalayıp mağlup olmak bizim için üzücü bir durum. Belki beraberliğe bile üzülecektik. Oyuncularımız istekli ve arzuluydu. Sonunda 3-2 mağlup olduk. Futbolda bir takım kazanır, bir takım kaybeder. Bunlar maçta olan şeyler. Kazanmak için geldik. Oyun olarak bunu gösterdik. 2-2'yi koruyalım demedik, 3-2 öne geçmek için oynadık" dedi.

Hakem Suat Arslanboğa'nın performansını eleştiren Altıparmak, "Bugün gerçekten çok iyi iki takım vardı. İki takımın oyuncularını tebrik ediyorum. Ama çok formsuz bir hakem vardı. İki takım için de verdiği ve vermediği kararlarıyla çok formsuzdu. Bizim veya rakibimizin emeğimizin çalınmasını istemiyorum. Bıraksınlar her şey sahadaki mücadele ile bitsin. Bizler formsuz olduğumuzda eleştiriliyorsak, onlar da biraz kendilerine baksınlar." diye konuştu.

7 oyuncusunun ilk kez Süper Lig'de oynadığını ifade eden Altıparmak, "Aramıza kattığımız oyuncular lisansları nedeniyle aramızda olamadı. Bu eksikler giderilecek. Erzurumspor iyi bir takım olacak ve lige renk veren bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz