Futbol

Mehmet Özdilek hedefi belirledi

20 Kasım 2019 Çarşamba 13:49 - Son Güncelleme 20 Kasım 2019 Çarşamba 13:52

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Çaykur Rizespor maçıyla iç sahadaki kazanamama duygusunu kırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Süper Lig'in 12. haftasında 23 Kasım Cumartesi günü Çaykur Rizespor'u ağırlayacak yeşil-siyahlılar, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklara devam etti.

Gazetecilere açıklamada bulunan teknik direktör Mehmet Özdilek, milli takım aralarının her takım için zorluklar içerdiğini, takım olarak bu arayı iyi değerlendirdiklerini, birlikte oynama ve taktiksel açıdan ilerleme kaydettiklerini söyledi.

Özdilek, taraftar desteğiyle kazanarak iç sahadaki 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istediklerini dile getirerek, "Seyircimizin önünde kimin karşısına çıkarsak çıkalım amacımız kazanma odaklı olacak. Kazanmanın bizi moral ve konum itibarıyla nerelere getirebileceğini çok iyi biliyoruz. İçeride yaşadığımız o kazanamama duygusunu Çaykur Rizespor maçı ile kırmak istiyoruz. Bunda da en önemli itici gücümüz seyirci olacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Demir Grup Sivasspor maçlarında sakat, cezalı oyuncular nedeniyle istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını anlatan Özdilek, Kolombiyalı golcü oyuncu Hugo Rodallega'nın dönmesinin hücum hattında kendilerini daha da güçlendireceğine işaret etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz