Futbol

Mehmet Özdilek: İştahımız, oyunumuz ve mücadelemiz çok ön plandaydı

23 Aralık 2018 Pazar 17:32 - Son Güncelleme 23 Aralık 2018 Pazar 17:37

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile sahasında 1-1 berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, maçı kazanmayı çok arzu ettiklerini söyledi.

Mehmet Özdilek, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, berabere kaldıkları için üzüntülü olduklarını belirterek, "Adam paylaşımından dolayı bir anda gol yedik ancak oyuna tekrar müdahil olduk ve durumu eşitledik. İştahımız, oyunumuz ve mücadelemiz çok ön plandaydı." dedi.

Özdilek, rakibin ön tarafta çok etkili futbolcularının olduğunu ifade ederek, "Bu oyuncularla bizi zora sokacaklarını biliyorduk. İlk devre hiç beklemediğimiz bir anda duran topun sekmesinden ve adam paylaşımında yaşadığımız sıkıntı sonucu gol yedik. Ama ilk yarının sonunda durumu eşitledik." diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında çok etkili futbol oynadıklarını dile getiren Özdilek, şunları kaydetti:

"İkinci yarı tek kale halinde geçen müsabaka oynadık. Şut ve orta denedik, pozisyon ürettik. Ben oyuncularımı ve bizi destekleyen seyircilerimizi kutluyorum. Müthiş bir atmosferde takıma inandıklarını gösterdiler. Takım da sahadaki oyunuyla bu işin içinde olacağını çok net bir şekilde gösterdi. Hepimiz çok istedik ilk yarıyı 18 puanda bitirmeyi ama en azından yukarıdaki grupla aramızda çok büyük bir farkın olmadığı ortada. Dolayısıyla oyuncularımı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz