Futbol

Mehmet Özdilek'ten 5 değişiklik

03 Şubat 2020 Pazartesi 20:17 - Son Güncelleme 03 Şubat 2020 Pazartesi 20:19

Yukatel Denizlispor'da Mehmet Özdilek geçen hafta iç sahada 3-0 kaybedilen Antalyaspor maçının ardından kadroda 5 değişiklik yaptı.

Yeşil siyahlı ekipte sakatlığını atlatan Mustafa Yumlu yeniden ilk 11'e döndü. Özdilek, sağ bekte sakatlanan Lopes'in yerine Sedat Şahintürk'e şans tanıdı. Recep Niyaz da uzun süre sonra Aissaiti'nin yerine ilk 11'de kendine yer buldu. Denizlispor'un yeni transferleri Ben Youssef ve Özgür Çek de ilk kez Denizlispor formasıyla sahaya çıktı. 

Borges ve Wilczek yedek kulübesinde

Göztepe teknik direktörü İlhan Palut, geçtiğimiz haftaki kadrodan tek değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Sarı kırmızılı ekipte sakatlığı sona eren Alpaslan Öztürk 11'deki yerini alırken, Borges ise maça yedek kulübesinde başladı. Sakatlığını atlatan Kamil Antoni Wilczek de yedek kulübesinde şans bekledi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Denizlispor Başkanı Ali Çetin karşılaşmayı birlikte izlerken maçı yaklaşık 8 bin biletli seyirci izledi. Yaklaşık 300 Göztepe taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek oldu. 

Kaynak: DHA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz