Futbol

Mehmet Sedef ilk kez konuştu

11 Kasım 2013 Pazartesi 22:10 - Son Güncelleme 11 Kasım 2013 Pazartesi 22:13

Antalyasporlu Mehmet Sedef, geçirdiği rahatsızlığının ardından ilk kez konuştu.

Hafta sonu Torku Konyaspor maçının ardından kalp krizi geçiren ve tıbbi müdahale ile sağlığına kavuşan Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef, olayın ardından ilk kez konuştu.

LigTV'ye telefonla bağlanan 26 yaşındaki futbolcu, doktorlar sayesinde kendisini sağlıklı hissettiğini söyleyerek zamanı gelince sahalara dönmek istediğini söyledi.

"GÖĞSÜMDEKİ AĞRI 2-3 SAAT GEÇMEYİNCE..."
"Maç sırasında çok yorulduğumu hissettim ama onun dışında bir sıkıntı hissetmedim. Maçın ardından göğüsümde sıkışma oldu. 2-3 saat ağrım geçmedi. Geçmeyince yanımdaki takım arkadaşım İbrahim Dağaşan'a söyledim durumu. İlk olarak havaalanı doktoru bana baktı. Sonra hastaneye gittik ve anjiyo oldum. Şu anda çok iyiyim, hiçbir ağrım kalmadı."

"BİR ANDA ÇIKABİLİYORMUŞ"
"Allah'a şükürler olsun kendimi iyi hissediyorum. 8-9 sezondur profesyonel oynuyorum. Ben özellikle soruyordum doktorlara bir şey var mı diye sezon öncesi sağlık testlerinden sonra. Onlar da hiçbir şeyin yok diyorlardı. Bir anda çıkabiliyormuş. Şimdiki doktorlarım müthiş bir kalbin var dediler, tam bir sporcu kalbin var, çok güçlüsün diyorlar. Allahıma şükürler olsun atlatacağım inşallah"

"FUTBOLU BIRAKMAK İSTEMİYORUM"
"Öncelikle sağlığıma kavuşmak istiyorum. Futbolu da bırakmak istemiyorum. Acele de etmek istemiyorum. Doktorlarımla konuşuyorum. Kendi kendime de birşey söylemek istemiyorum. Onların kontrolünde kısa sürede ama acele etmeden sahalara döneceğimi düşünüyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz