Futbol

Meireles takımla çalışmalara başladı

30 Ekim 2013 Çarşamba 14:33 - Son Güncelleme 30 Ekim 2013 Çarşamba 14:53

F.Bahçe'de Bursaspor maçının hazırlıkları sürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 2 Kasım Cumartesi günü Bursaspor'la karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Portekizli futbolcu Raul Meireles, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktörü Ersun Yanal, oyuncularını serbest bıraktı. Bazı oyuncular ayak voleybolu ve ayak tenisi oynarken, bir bölümü de pas ve ardından şut çalışması yaptı. Ayak voleybolu maçında Meireles, Kuyt ve Alves'ten oluşan ekip, Caner, Bekir ve Selçuk'tan oluşan takımı yendi. Yabancı oyuncular, kazandıkları maçın ardından büyük sevinç yaşadı.

Bu arada yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenmanda sakatlığı geçen Raul Meireles, takımla birlikte çalışırken, Gökhan Gönül ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Dünkü idmanda kaşına darbe alan ve dikiş atılan Moussa Sow, bugünkü idmanda yer aldı.

Moussa Sow ve Cristian Baroni'den Galatasaray'a gönderme

Öte yandan antrenmanda yapılan şut çalışmasında Cristian Baroni ve Moussa Sow, Galatasaraylı futbolcular Drogba, Melo ve Chedjou'nun Kayserispor maçındaki gol sevincine göndermede bulundu.

Şut çalışması sırasında Moussa Sow ile Cristian Baroni durarak poz verdi. Moussa Sow, Cristian Baroni'ye sevinç sırasında yukarıya bakmasını işaret ederek, nasıl durması konusunda Brezilyalı oyuncuya uyarılarda bulundu.

Ayak voleybolu maçını kazanan Meireles de durarak poz verdi ve Galatasaraylı futbolcuların sevincine göndermede bulunu.

Yanal, toplantıları yoğunlaştırdı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yalan'ın zorlu haftaların geldiği bu dönemde oyuncularla toplantılarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.

Bugünkü idman öncesinde futbolcularla bir toplantı yapan ve Gaziantepspor maçının analizini gerçekleştiren tecrübeli teknik adamın, yarın da Bursaspor maçı konusunda toplantı yapacağı bildirildi.
Son lig mücadelesinde futbolcuların hatalarını anlatan Yanal'ın, özellikle top kayıpları sonrası verilen reaksiyondan memnun olduğu ifade edildi.

Sarı - lacivertli takımın çalıştırıcısının, oyuncularından hücumları mutlaka korner, gol, şut şeklinde sonuçlandırmasını istediği dile getirildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz