Futbol

Meireles'in sakatlığı çıldırttı

12 Ekim 2013 Cumartesi 13:55 - Son Güncelleme 12 Ekim 2013 Cumartesi 14:29

Portekiz Milli Takım doktorları Fenerbahçe sağlık heyetini suçladı.

Fenerbahçe’de, Meireles konusu sıkıntı yarattı. Bir gazetede yer alan Meireles’in sakatlığı için Portekiz milli takımı doktorlarının Fenerbahçe sağlık heyetini suçlama haberi Ersun Yanal’ı çıldırttı.

Bu konuda dert yanan Yanal, Fenerbahçe’nin hem mesleki açıdan mükemmel donanıma sahip hem de insani olarak çok iyi bir kişiliği bulunan Burak Kunduracıoğlu gibi bir doktora sahip olduğunu belirtti ve Meireles için gerekli yazışmaları Portekiz milli takımı ile yaptıklarını kaydetti.

Meireles hakkında sarı lacivertli kulübün doktorları geçtiğimiz hafta Portekiz Milli Takım doktorlarını arayarak sakatlığı hakkında bilgi vermişler ve tecrübeli futbolcunun durumu nedeniyle forma giymemesi gerektiğini belirtmişlerdi.

YIPRATMA POLİTİKASI

Portekiz Milli Takımı doktorları buna rağmen Meireles’in antrenmanda denenmesi gerektiğini belirterek tecrübeli oyuncuyu çağırmışlardı. Milli Takım ile 15 dakika antrenmana çıkan yıldız oyuncu ağrıları olduğu için idmanı terk etmişti.

Sarı lacivertliler Meireles’in sakatlığının nüksetmediğini ve zaten var olan sakatlığını sürdüğünü belirterek bu haberlerin Kunduracıoğlu’nu yıpratmak için kasıtlı çıkarıldığını ifade ettiler.

Yanlış tedavi uygulanmadı

F.Bahçe’nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles, sakatlığıyla ilgili yanlış tedavi uygulandığı yönünde basına yansıyan haberleri yalanladı. Portekiz Milli Takımı kampında sakatlık yaşaması nedeniyle Türkiye dönen ve tedavisine devam edilen Meireles, “Kısa sürede iyileşeceğim” dedi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz