Futbol

"Melo gelip konuşsa, beni sever"

25 Ağustos 2014 Pazartesi 00:39 - Son Güncelleme 25 Ağustos 2014 Pazartesi 02:13

Demirören, Türkiye Kupası töreninde elini sıkmayan Melo'ya zeytin dalı uzattı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, geçen yıl Türkiye Kupası ödül töreninde elini sıkmayan Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 

Demirören, "Bugün gelsin, ben yine elini sıkarım. Benim ligimde, güzide bir kulübümün formasını giyen bir oyuncu. Her zaman benim için değeri vardır. Ben, bir büyük olarak her zaman elimi uzatırım. Gelse her zaman oturur, konuşurum. Beni seveceğini de biliyorum" dedi.

Yabancı sınırlaması eleştirilerine yanıt

TRT'de yayımlanan "Stadyum" programına katılan Demirören, Spor Toto Süper Lig'de uygulanan yabancı oyuncu sınırlamasına ilişkin eleştirilere cevap verdi.

Yıldırım Demirören, Spor Toto Süper Lig'de uygulanan yabancı oyuncu sınırlamasına ilişkin kararı iki yıl önce Kulüpler Birliği Vakfı ile ortak aldıklarını dile getirerek, sistemin nasıl işleyeceğini ayrıntılı olarak açıkladıklarını aktardı.

"Türkiye'nin FIFA'da 300 futbolcu dosyası var"

Bulgaristan'dan sonra FIFA'da yabancı oyuncularla ilgili en çok dosyası bulunan ülkenin Türkiye olduğunu vurgulayan Demirören, "Türkiye'nin 300 futbolcu dosyası var. Bugün oynamadan milyon avrolar ödenen oyuncular var. Geçen sezon ilk 11'de başlayan yabancı ortalaması 4,7'dir. Kontenjanı dolduramayan kulüpler var. Açıklamamıza rağmen mevcut kontenjanın üstünde oyuncu alan kulüpler var. Artık Türkiye'de günlük ya da haftalık düşünülerek kararlar alınamayacak. Yıldırım Demirören yönetimi gidebilir ama gelenlerin de uzun vadeli düşünmesi gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

"Melo'nun her zaman benim için değeri vardır"

Yıldırım Demirören, geçen yıl Türkiye Kupası ödül töreninde elini sıkmayan Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo ile arasında bir sorun olmadığına dğinerek, şunları kaydetti:

"Ben Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıyım, bütün Türkiye'yi temsil ediyorum. Benim elimi sıkıp sıkmamak onun problemi, benim değil. Ben bir şey demedim ki. Benim mesajım yanlış yere gitti, belki de yanlış anlatım. Bugün gelsin, ben yine elini sıkarım. Benim ligimde, güzide bir kulübümün formasını giyen bir oyuncu. Her zaman benim için değeri vardır. Ben, bir büyük olarak her zaman elimi uzatırım. Gelse her zaman oturur, konuşurum. Beni seveceğini de biliyorum. "

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz