Futbol

Mersin İdmanyurdu geçen sezonu aradı

28 Aralık 2015 Pazartesi 12:02 - Son Güncelleme 28 Aralık 2015 Pazartesi 10:08

Kırmızı-lacivertli ekip, geçen sezonun ilk yarısını 8. sırada tamamlamıştı.

Spor Toto Süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu, başarılarla geride bıraktığı geçen sezonun ardından bu yılın ilk devresinde kötü bir performans sergiledi.

Geçen yıl lige Rıza Çalımbay yönetiminde başlayan ve aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Mersin ekibi, 2014-2015 sezonun ilk yarısında çıktığı 17 karşılaşmadan 6 galibiyet 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak topladığı 23 puanla 8. sırada yer aldı.

Geçen sezonu 7. sırada bitiren Mersin İdmanyurdu, büyük umutlarla başladığı bu sezon ise aynı başarıyı yakalayamadı.

Çalımbay'ın takımdan ayrılması sonrası sezona Mesut Bakkal'la giren kırmızı-lacivertliler 5. hafta sonrası teknik direktör değişikliğine gitti. Bakkal'ın istifa etmesinin ardından yola Bülent Korkmaz ile devam eden ve maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncuların sık sık antrenmana çıkmadığı Mersin ekibi sıkıntılı bir ilk yarı geçirdi.

İlk yarıda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 10 puanla ligin 17. sırada yer bulan kırmızı-lacivertliler, geçen sezonun aynı dönemine göre 13 puan geride kaldı.

Transfer yasağı nedeniyle bu sezon da geçen yılki kadrosuyla yoluna devam eden Mersin İdmanyurdu, yasağın sona ereceği ocak ayı transfer döneminde takımı güçlendirmeyi hedefliyor.

Devre arasında kadroda önemli değişikliklere gidilmesi beklenen Mersin İdmanyurdu'nda transfer döneminin hareketli geçmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz