Futbol

Mikel, Parmak yok Sturridge var

27 Ekim 2019 Pazar 13:23 - Son Güncelleme 27 Ekim 2019 Pazar 22:54

Süper Lig'in 9. hafta kapanış maçında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Trabzonspor'da Obi Mikel ve Abdulkadir Parmak sakatlıkları nedeniyle İstanbul'a götürülmedi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 9. hafta kapanış maçında 28 Ekim Pazartesi günü Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

Sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili ekip, daha sonra Trabzon Havalimanı'ndan özel uçakla İstanbul'a hareket etti.

Bordo-mavililerde zorlu maç öncesi 2 oyuncudan kötü haber geldi. Obi Mikel ve Abdulkadir Parmak sakatlıkları nedeniyle kamp kadrosuna alınmadı.

Kulüpten sakatlık açıklaması

Kulüpten yapılan açıklamada, "Sağ alt baldırında darbeye bağlı yoğun kanama ve ödem tespit edilen Abdulkadir Parmak ile sağ uyluk ön adalesinde gerilme problemi yaşayan ve bugün yapılan antrenmana katılmayan Obi Mikel ağrılarının devam etmesi nedeniyle Medipol Başakşehir maçı kadrosuna dahil edilmedi." denildi.

Kafilede, sakatlığı bulunan Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ogenyi Onazi ve Caleb Ekuban yer almadı. İngiliz golcü oyuncu Daniel Sturridge ise kamp kadrosunda bulunuyor. 

Trabzonspor'un kamp kadrosunda, Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Kağan Moradaoğlu, Majid Hosseini, Hüseyin Türkmen, Ivanildo Fernandes, Gaston Campi, Joao Pereira, Kamil Ahmet Çörekçi, Filip Novak, Abdurrahim Dursun, Jose Sosa, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Anthony Nwakaeme, Donis Avdijaj, Yusuf Sarı, Fıratcan Üzüm, Daniel Sturridge ve Alexander Sörloth yer aldı.

Kaynak: TRT SPOR, AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz