Futbol

Modric Beşiktaş'a mı geliyor?

13 Kasım 2013 Çarşamba 09:15 - Son Güncelleme 13 Kasım 2013 Çarşamba 09:46

Bilic, Real Madrid'in Hırvat yıldızıyla 17 Eylül'de İstanbul'da bir araya geldi.

Bilic, Real Madrid'in Hırvat yıldızıyla 17 Eylül'de Çırağan Sarayı Oteli'nde tam 45 dakika görüştü. Hediye olarak da üzerinde Modric'in adının yazılı olduğu 10 numaralı Beşiktaş formasını verdi. Beşiktaş yönetimi, kombine ve forma satışını yukarıya çekecek bu transfere sıcak bakıyor.

Yer Çırağan Sarayı Oteli... Geniş güvenlik önlemleri ve tatlı bir kalabalık var. Çırağan'ın konuğu Real Madrid takımı. Adeta kuş uçurtulmayan otelde akşam Galatasaray'la oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçının hazırlığı var... Çırağan Sarayı Oteli'nin iç kapısında Luka Modric bekliyor.... Konuğu ise Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic. Hırvat hoca, hem milli takımdan oyuncusu hem de yakın dostu olan Modric'le sarmaş dolaş oluyor. İkili daha sonra otelin iç bölümüne geçiyor. 45 dakika süren samimi bir sohbet gerçekleşiyor. Sohbetin merkezinde ise Beşiktaş, İstanbul, Türk futbolu var. Ancak Slaven Bilic'in getirdiği paketten çıkan hediye, iki dostun İstanbul sohbetini koyulaştırıyor.

Forma bana yakıştı

Modric, Bilic'in kendisine getirdiği hediye paketini açıyor. İçinden Beşiktaş forması çıkıyor. Ancak hediyeyi daha anlamlı kılan 10 numaralı formanın arkasında MODRİC yazması. Formayı alan Hırvat yıldız çok mutlu oluyor. Paketi açıp üzerine doğru tutuyor "Yakıştı" diyor. Bilic, İstanbul'u ve Beşiktaş'ı soran Modric'e "İstanbul harika bir şehir. Yemek, yaşam, güzellikler muhteşem. İnsanlar harika. Bize çok benziyorlar. Hiç yabancılık çekmiyorum. Beşiktaş'ı tercih ederek hayatımdaki en doğru kararlardan birini vermişim" diyerek Türkiye'yi ve İstanbul'u övüyor.

Luka Modric kimdir?

28 yaşındaki Luka Modric'in yıldızı, ülkesi Hırvatistan'da formasını giydiği Dinamo Zagreb'de parladı. 2008'in Nisan ayında 20 milyon Euro karşılığında İngiltere Premier Ligi ekibi Tottenham'a transfer olan Modric, dört sezonda 159 maçta 17 gol attı ve 26 asist yaptı. Geçen sezon Real Madrid'e 40 milyon Euro karşılığı transfer olan Hırvat oyun kurucu, ilk yılında 53 maçta 4 gol atıp, 8 asist yaptı. Bu sezon ise 17 karşılaşmaya çıkan Modric, takımına 2 asistle katkı yaptı.

Taraftar muhteşem

Bilic, koyu sohbete Beşiktaş'ı ve taraftarı överek devam ediyor... "Türkiye'deki futbol tutkusu süper. İmkanlar çok iyi. Real Madrid'deki şartlarını biliyorum. Ancak Türkiye'ye transfer olmayı, Beşiktaş'a gelmeyi düşünürsen bu konuda bütün imkanları zorlarım. Beşiktaş'ta yeni stadımız yapılıyor. Şimdi saha konusunda sıkıntı yaşıyoruz ancak büyük hayallerimiz ve planlarımız var" diyerek geleceğe yatırım yapıyor. Modric ise "Şu an şartlar Türkiye için uygun değil ancak ilerde, sezon sonu ne olur onu bilemem" diyor. Bu görüşme Bilic ve Modric'in iyi dost olduklarını ve sürekli telefonlaşıp mesajlaştıklarını da ortaya çıkarıyor. Özellikle Modric'in, İstanbul ve Beşiktaş ilgisi Bilic'in uzun vadeli planlarını da ortaya çıkarıyor. (Sabah)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz