Futbol

Moussa Sow: Fenerbahçe'yi çok özledim

27 Mart 2020 Cuma 14:19 - Son Güncelleme 27 Mart 2020 Cuma 14:41

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Moussa Sow, Fenerbahçe'yi çok özlediğini söyledi. İyi olduğunu ve herhangi bir probleminin olmadığını söyleyen Senegalli golcü, "Evde kalın" mesajı verdi.

Fenerbahçe'de 4.5 yıl forma giyerek kulüpte iz bırakan Moussa Sow, Habertürk'ün sorularını yanıtladı. Senegalli golcü, koronavirüs sebebiyle günlerini evinde geçirdiğini söyledi.

Durumunun iyi olduğunu belirten Sow, "Allah'a şükürler olsun herhangi bir problemim yok. Ben de şu anda birçok insan gibi karantinadayım, Fransa, Paris'teyim" açıklamasında bulundu.

"Herkesten evde kalmasını rica ediyorum" diye konuşan Sow, "Hepimiz karantina altındayız. Birçok ülkeye yayılmış bir virüsten bahsediyoruz. Çok kötü bir hastalıkla karşı karşıyayız." dedi.

Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve burada geçirdiği dönemden çok keyif aldığını belirten 34 yaşındaki futbolcu, "Bende gerçekten çok farklı duygular barındırmış bir kulüp. Fenerbahçe'nin yeri bende ayrıdır" ifadelerini kullandı.

Çok önemli insanlarla çalışma fırsatı yakaladığını söyleyen Sow, Fenerbahçe'nin ligdeki sıralamasının kendisini üzdüğünü söyledi.

"Umarım büyük Fenerbahçe geri döner" temennisinde bulunan Moussa Sow, "Fenerbahçe'nin yeri Şampiyonlar Ligi" dedi.

Sık sık Türkiye'ye geldiğini söyleyen Senegalli oyuncu, birkaç sene daha futbol oynamayı düşündüğünü söyledi. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz