Futbol

Muhammed Demirci yuvadan uçtu

03 Temmuz 2014 Perşembe 15:16 - Son Güncelleme 03 Temmuz 2014 Perşembe 15:20

K. Erciyesspor, Beşiktaş'ın genç yeteneği Muhammed Demirci ile anlaşmaya vardı.

Erciyesspor başkanı Ziya Eren, Beşiktaşlı Muhammed Demirci ile her konuda anlaştıklarını, siyah-beyazlı kulüpten de onay aldıklarını söyledi.

Eren, "Beşiktaş kulübümüzün de anlayış göstermesi üzerine Muhammed Demirci ile görüşüp anlaştık. Büyük olasılıkla forvet arkası 10 numara olarak, yeni sezonda Erciyessporumuzda forma giyecek" dedi.

Bu arada, Erciyesspor'un yeni sezon hazırlıkları 4 Temmuz Cuma günü saat 18.00'de Hürriyet Yeniköy tesislerinde başlayacak. Çalışmalara şu ana kadar transferleri gerçekleşen yeni ve sözleşmesi süren eski oyuncular katılacak. Hikmet Karaman'ın yerine teknik direktörlük görevini üstlenen Bülent Korkmaz'ın da yarın Kayseri'ye gelerek çalışmaya nezaret edeceği ve bu arada sözleşme imzalayacağı ifade edildi

Erciyesspor, 4-11 Temmuz tarihleri arasında Kayseri'de çalışacak. Daha sonra oyunculara 3 gün izin verilecek. 2. etap kampı 17-27 Temmuz tarihleri arasında Erzurum'da, 3. etap çalışması ise Avusturya Salzburg'da 31 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz