Futbol

Muhammet Demir Trabzonspor'da!

22 Ocak 2016 Cuma 21:18 - Son Güncelleme 22 Ocak 2016 Cuma 22:43

Bordo-mavili ekip, Gaziantepsporlu golcü oyuncuyu kadrosuna kattı.

Trabzonspor, uzun süredir transfer etmek için mesai harcadığı Gaziantepsporlu Muhammet Demir'de mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, golcü oyuncu ile 3.5 yıllığına anlaştı. Flaş transferle ilgili borsaya da açıklama gönderildi.

Bu arada Karadeniz ekibi, Akhisar Belediyesporlu Güray Vural transferinde de mesafe kat etti.

İŞTE BİTEN TRANSFERLER....

Trabzonspor, Muhammet Demir'i kadrosuna kattı. Genç futbolcu için uzun süredir Gaziantepspor ile görüşen Karadeniz ekibi, kırmızı siyahlı yöneticileri ikna etti.

Oyuncu ile de anlaşan Trabzonspor, Muhammet Demir'e 3,5 yıllık imza attırdı. Bordo-mavililer, Muhammet Demir için Gaziantepspor'a 2.5 milyon Avro para ve 2 futbolcu verecek.

Trabzonspor borsaya bildirdi

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, Muhammet Demir'in transferi konusunda, oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sporti̇f Sınai ve Ti̇cari̇ Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Muhammet Demir'in kulübümüze transferi konusunda, Gaziantepspor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Muhammet'in bugün (23.01.2016) sağlık kontrolünden geçirileceği ve herhangi bir sorun çıkmaması halinde kendisini Trabzonspor'a bağlayacak sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Gaziantepspor'dan Muhammet Demir'e veda

Bu arada Gaziantepspor, Trabzonspor'un transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Muhammet Demir için veda mesajı yayımladı.

Kırmızı-siyahlı kulübün resmi internet sitesinden "Güle güle Muhammet Demir" başlığıyla yayımlanan mesajda, "2010-2011 sezonunda kulübümüze transfer olan ve kaptanlığını yaptığı kırmızı-siyahlı formamızı 5 yıl terleten Muhammet Demir'e, verdiği tüm emekler için teşekkür eder, kariyeri boyunca kendisine üstün başarılar dileriz" denildi.

Güray da Fırtına'ya yakın...

Transferde hız kesmeyen Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor forması giyen Güray Vural'ı da kadrosuna katmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

Bordo-mavililerin Güray için de Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ’ı takas yoluyla Akhisar Belediyespor'a vereceği iddia edildi.

 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz