Futbol

"Müsabakaya baktığınız zaman beraberlik doğru sonuç"

01 Nisan 2018 Pazar 17:58 - Son Güncelleme 01 Nisan 2018 Pazar 18:00

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Atiker Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Osmanlıspor'un teknik direktörü İrfan Buz, skorun adil olduğunu söyledi.

Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, defansif anlamda istediklerini yaptıklarını ama hücumda çoğalamadıklarını dile getirdi.

Karşılaşmayı kazanmak istediklerini ancak sahadan beraberlikle ayrıldıklarını belirten Buz, "Kısmet ayağımıza gelmedi değil. Özellikle son anlarda. Bizim açımızdan stratejik olarak tabii ki kazanmak durumundasınız ama öbür taraftan da kaybetmeyeceksiniz. Her iki taraf da kaybetmek istemedi. Öyle bir müsabaka ortaya çıktı. Müsabakaya baktığınız zaman beraberlik doğru bir sonuç." diye konuştu.

Buz, olası bir mağlubiyetin takımda yaratacağı tahribata işaret ederek, "Bir puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz. Gereken puanları alacağız. Takımımız buna inanıyor. Rakip de bir puana geldi. Onlar da tam olarak açmadı. Fırsat ayağımıza geldi, atamadık. Öbür taraftan rakibimiz. Mağlup olsaydınız daha büyük tahribat yaratabilirdi." ifadelerini kullandı.

Serdar Gürler'in son bölümde ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonu tam olarak göremediğini belirten Buz, maçın hakemi Mete Kalkavan'la ilgili "İyi bir maç yönettiğini düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Buz, ligde sırasıyla Fenerbahçe ve Trabzonspor ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine şöyle devam etti:

"Her müsabaka farklı geçecek. İçeride veya deplasman hiç önemli değil, çok farklı müsabakalar ortaya çıkacaktır. İçeride Fenerbahçe de kazanmak isteyecek. Biz de pozisyonlara girebiliriz. Trabzonspor maçı da çok farklı geçebilir. Çünkü bizim futbolcularımız açık alan oyuncuları. Son 5 maçta 9 puan aldık. Bir de ona bakmak gerekiyor. İçeride 10 maçta bir müsabaka kaybettik. Yolumuza devam ediyoruz. Futbolcularımız da bu olayı idrak etmiş vaziyette. Birlik ve beraberlik içinde bu olayı götürüyoruz."

Etiketler : İrfan Buz
Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz