Futbol

Muslera'nın sözleşmesi uzatılacak mı? İşte Terim'in yanıtı

27 Şubat 2021 Cumartesi 22:58 - Son Güncelleme 27 Şubat 2021 Cumartesi 23:21  |  Kaynak : AA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Muslera'nın herhangi bir problem olmadan bizimle devam edeceğini düşünüyorum. Sadece ufak detaylar vardır. Onları da konuşurlar. Herhangi bir sıkıntı olursa biz de devreye gireriz" dedi.

Terim, Süper Lig'in 27. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"Muslera'nın en az 400 maç oynamasını düşünüyorum"

Fatih Terim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera ile yeni kontrat imzalamada sıkıntı yaşanmayacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesiyle 300. Süper Lig müsabakasına çıkan Muslera'nın 400 maça da çıkmasını istediğini aktaran Terim, şöyle konuştu:

"Muslera'nın alınmasında ben de vardım. Kendisini o dönemki yönetimle Galatasaray'a alınmasını arzu etmiştim. Yönetimimiz de almıştı. İyi de bir iş yapmışız. Yabancı oyuncunun 300 maçı başarıyla oynaması, bunun içine şampiyonluklar, başarılar ve kupalar sığdırması çok önemli bir şey. Bugün kendi ülkemizdeki bir oyuncunun bile 10 sene üst üste oynamasının çok kolay olmadığı bir ortamda Muslera, müthiş bir performans sergiliyor. Ayrıca onu yabancı olarak da adlandırmıyoruz. Saha içi ve dışı herkesin takdirini kazanan biri. Kendisini tebrik ediyorum. En az 400 maç oynamasını düşünüyorum. Bu da 2+1'e denk geliyor. Yönetimimiz Muslera ile gerekli şekilde görüşüyor. Muslera'nın da Galatasaray ile ilgili düşünceleri biliniyor. Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Muslera'nın herhangi bir problem olmadan bizimle devam edeceğini düşünüyorum. Sadece ufak detaylar vardır. Onları da konuşurlar. Herhangi bir sıkıntı olursa biz de rica ederiz, devreye gireriz. Muslera da gereğini yapacaktır. Bazı şeyler ve değerlerin Galatasaray'ın değerinin yanında önemi kalmadı. O noktaya gelindi."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz