Futbol

Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması

03 Şubat 2020 Pazartesi 17:29 - Son Güncelleme 03 Şubat 2020 Pazartesi 17:46

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ara transfer döneminde Galatasaray ile adı anılan Arda Turan için ''Hiçbirimizin Arda'yla ilgili kişisel bir sorunu yok. Arda'nın başarılı olmasını istiyorum.'' dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, beIN Sports'a Arda Turan ile ilgili konuştu.

Cengiz, Arda ile ilgili ''Arda Turan, Galatasaray'da futbol oynamış değerli bir kardeşimiz. Galatasaray'a para da kazandırdı. Biz, Arda Turan transferinin kendi açımızdan uygun olmadığını gördük. Ayrı görüşlere düştük ve konu kapandı. Bunu tekrar gündeme getirmenin anlamı yok. Hiçbirimizin Arda'yla ilgili kişisel bir sorunu yok. Arda'nın başarılı olmasını istiyorum.'' ifadeleri kullandı.

Mustafa Cengiz, "Hocamızla birlikte inşallah 9. Galatasaray'ın da 23. şampiyonluğuna ulaşacağız." dedi.

Arda Turan konusu Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında soğuk rüzgarlar esmesine sebep olmuştu.

Fatih Terim'in "Arda Turan'ın transferi konusunda yönetimle fikir ayrılığı yaşıyoruz." şeklindeki açıklaması üzerine Cengiz, "Bir kere biz Auguste Comte, Hegel, Spinoza ile tartışan felsefe kulübü değiliz. Biz bir spor kulübüyüz, başkanı, teknik direktörü ve organları olan bir kulübüz. Karar, Galatasaray'ı yönetenler tarafından alınır. Bir kere fikir ayrığı değil, olmaması gerekir. Yani eğer ayrı ayrı fikirlerdeysek, ayrı ayrı yollara gitmemiz gerekir. Böyle bir şey yok. Bir tek fikir var. Yönetim kurulunun aldığı karar ve onu uygulamak." ifadelerini kullanmıştı.

Mustafa Cengiz'in bu açıklamayı yapmasının üzerine Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 19.05'te sosyal medya hesabından ''Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var. #SadeceGalatasaray'' paylaşımını yapmıştı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz