Futbol

Mustafa Cengiz'den transfer açıklaması

28 Ocak 2019 Pazartesi 16:54 - Son Güncelleme 28 Ocak 2019 Pazartesi 17:03

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, devre arası transferinde gecikme olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısında konuşan Cengiz, transfer konusunda açıklamada bulundu.

"Hanım, transfer yapmadığım için benimle konuşmuyor"

Transfer konusunda üzerlerinde baskı olduğunu aktaran Cengiz, "Transferlerle ilgili gecikmeler oldu. Üzerimizdeki baskıyı biliyorsunuz. Hanım, transfer yapmadığım için benimle konuşmuyor." ifadelerini kullandı.

"'Bariyerler' derken engelleri kastediyorum. Hiç ummadığınız şeyler karşınıza çıkıyor"

Mustafa Cengiz, gece geç saatlere kadar çalıştıklarını vurguladı.

"Saat 04.30'da eve gittik. Saat 10.00'da çeşitli kanallara dağıldık. Hala neden böyle olduğunu biz de anlamıyoruz. 'Bariyerler' derken engelleri kastediyorum. Hiç ummadığınız şeyler karşınıza çıkıyor. Burada onları ifade edemem çünkü rakip kulübe veya şartlarına saygısızlık etmiş olurum. Ben, rastgele konuşan bir camianın temsilcisi değilim. Bizim camia, edeplidir. Edebini bilir, rakip takımlara transfer yaparken laf atmaz. Edepli insanlarız. Herkes edebine göre davranır."

"4-5 olası futbolcudan olumlu şeyler aldık"

Cengiz, devre arasında transfer alternatiflerinin çok olmadığını belirterek, "4-5 olası futbolcudan olumlu şeyler aldık. İnşallah yine bir terslik olmaz. Biz hayırlı olacağına inanıyoruz. İnşallah camiamıza ve taraftarlarımıza, olası en iyiyi, en uygun şartlarla getireceğiz. Hiç kimse bize baskıyla, tehditle, küfürle, fiziki tehditle Galatasaray'ın parasını sokağa attıramaz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz