Futbol

Mustafa Kapı Hollanda yolcusu

18 Şubat 2020 Salı 15:17 - Son Güncelleme 18 Şubat 2020 Salı 15:22

Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Mustafa Kapı, Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerini yalanladı. 17 yaşındaki genç futbolcunun Hollanda'nın Fortuna Sittard takımına transfer olacağı iddia edildi.

Galatasaray’ın yeni sözleşme imzalamayı kabul etmediği için kadro dışı bıraktığı 17 yaşındaki Mustafa Kapı kariyerine yurt dışında devam edecek.

Geleceğin yıldız adaylarından biri olarak gösterilen genç yetenek, 31 Mayıs 2020’de bitecek mukavelesini uzatmayınca sarı kırmızılı kulübün sert tepkisiyle karşılaştı.

Mustafa Kapı da taraftarlar arasında dile getirilen ‘’Fenerbahçe ile anlaştığı için yeni sözleşme imzalamaya yanaşmadı’’ iddialarını yalanladı.

Hayalinin yurt dışında futbol oynamak olduğu için böyle bir karar aldığını ifade eden 17 yaşındaki futbolcu ‘’ Amacım kontrat, para ya da Galatasaray’a saygısızlık değil. Hedefim Avrupa’da oynamak ve bunu gerçekleştirmek istiyorum’’ dedi.

Mustafa Kapı’nın, başkanlığını Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Işıtan Gün’ün yaptığı Fortuna Sittard’a transfer olacağı iddia edildi.

Fortuna Sittard 18 takımlı Hollanda liginde 24 puanla 14’ncü sırada yer alıyor.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz