Futbol

"Müthiş oynadılar"

10 Kasım 2013 Pazar 17:39 - Son Güncelleme 10 Kasım 2013 Pazar 17:57

T.Konyaspor ve MP Antalyaspor teknik direktörleri maçı değerlendirdi.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 2-0 galip geldikleri Medical Park Antalyaspor maçına ilişkin, "Takımımı tebrik ediyorum. Müthiş oynadılar" dedi.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki üç haftadır oynadıkları iyi oyunu bu hafta daha da geliştirdiklerini belirtti.

Yenildikleri Bursaspor ve Galatasaray maçlarında da iyi oynadıklarını ifade eden Tütüneker, "Galatasaray'ı elden kaçırdık. Orada da galip gelebilirdik" diye konuştu.

Yerel basına seslenen Tütüneker, her zaman skora bakmamalarını istedi.

"Bir yenilgide Konya çalkalanıyor. Hoca antrenmana çıkmıyor. İstifa edecekmiş" dendiğini ifade eden Tütüneker, "Ben 24 saat tesislerde kalıyorum. Beni her zaman orada bulabilirsiniz. Bu ayıp ama.. Zaman zaman biz de sıkıntılar yaşıyoruz. Sıkıntılar olacak" ifadesini kullandı.

Tütüneker, bugün galip geldiklerini kaydederek, şöyle devam etti:

"Takımımı tebrik ediyorum. Müthiş oynadılar. Bir çok pozisyonumuz var. Hepimiz Konyalıyız ama ben Galatasaray'da yaşadıklarımı kalbimden atamam. O maçta Galatasaray'ı yenmek isteyen en çok bendim. Bizi tanıyan bilir. Yalanı dolanı sevmem. Bir şey varsa gelin bize sorun. İşimizi yapabildiğimiz kadar yapıyoruz."

Torku Konyasporlu futbolcu Tolga Ünlü ise üst üste alınan yenilgilerin ardından güzel bir maç çıkardıklarını söyledi.

Panik yapmadan güzel bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayan Ünlü, "İyi oynadık. Rakibe de pozisyon vermedik. Maçın sonucu daha da farklı olabilirdi. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yerinde bir galibiyet oldu" şeklinde konuştu.

Yeşil-beyazlı futbolcu Mehmet Uslu da kazanıp moral bulmaları gereken bir maçta galip geldiklerini, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip Beşiktaş deplasmanından da puanla dönmek istediklerini kaydettii.

Antalyaspor cephesi

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligde bu zamana kadarki en kötü futbolu oynadıklarını dile getirdi.

Torku Konyaspor'un çok iyi mücadele ettiğine dikkati çeken Aybaba sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu maçta oyuncularımı tanıyamadım ancak son 5 haftadır yenilmeyen de onlar. Böyle bir maçı unutup diğer maçlara bakacağız. Takım halinde kötüyüz, bireysel olarak değil. Takım halinde maçı kazanmayı istemedik. Böyle olunca da ortaya mağlubiyet çıktı. Karşı takım bizden daha çok istedi ve kazandı."

Kırmızı-beyazlı futbolcu Uğur İnceman ise taraftarın desteğine karşılık veremediklerini belirterek, "Zor olacağını biliyorduk. Konyaspor da çıkış arıyordu. Geçen haftaki performansımızı devam ettirmek istiyorduk ancak bu kötü sonuç ortaya çıktı. Taraftarımızdan özür diliyorum" dedi.

Medical Park Antalyasporlu Musa Nizam da maçın başında yedikleri gol nedeniyle moral bozukluğu oluştuğunu, bunun da ilk yarı boyunca devam ettiğini ifade etti.

İkinci yarının başında yedikleri golle işlerin çıkmaza girdiğine işaret eden Nizam, "Bu golden sonra daha fazla mücadele ettik ancak rakip çok istedi ve gol pozisyonlarına girdi. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maçla tekrar çıkış yakalamak istiyoruz" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz