Futbol

Negredo'nun ilki 39 günlük hasreti bitirdi!

28 Ekim 2017 Cumartesi 23:03 - Son Güncelleme 29 Ekim 2017 Pazar 02:01

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek 4 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı. Beşiktaş'ın galibiyet golünü atan Alvaro Negredo, siyah-beyazlı formayla ilk kez fileleri havalandırdı.

Bu arada karşılaşmanın 65. dakikasında teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alınan Oğuzhan Özyakup'un sinirli hareketleri dikkati çekti.

Maçın 8. dakikasında Cenk Tosun'un golüyle 1-0 öne geçen ancak 26. dakikada Welinton'un golüne engel olamayan siyah-beyazlı takım, 79. dakikada Anderson Talisca'nın yerine oyuna dahil olan Alvaro Negredo'nun 88. dakikada attığı golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Kartal, 39 gün sonra 3 puan sevinci yaşadı

Geride kalan 4 haftada ikişer beraberlik ve yenilgiyle hanesine sadece 2 puan yazdıran Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor karşısında aldığı sonuçla uzun bir aradan sonra 3 puan elde etti.

Ligdeki son galibiyetini 5. haftada Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek alan siyah-beyazlı takım, 39 gün sonra 3 puan sevinci yaşadı. Beşiktaş, Atiker Konyaspor karşılaşması sonrası Fenerbahçe ile Gençlerbirliği'ne 2-1'lik skorlarla mağlup olmuştu. Siyah-beyazlılar, ayrıca 4 maçlık periyotta Trabzonspor ile 2-2 ve Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalmıştı. Süper Lig'de 5. galibiyetini elde eden Beşiktaş, 18 puana ulaştı.

Deplasmanda da hasret bitti

Beşiktaş, ligde 2 maç sonra deplasmanda galibiyete ulaştı. Dış sahada son olarak 4. haftada Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenen siyah-beyazlı ekip, ardından Fenerbahçe ile Gençlerbirliği'ne deplasmanda mağlup olmuştu.

Beşiktaş'ın deplasmandaki son 3 maçı 2-1'lik skorlarla tamamlandı. Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ne 2-1'lik skorlarla yenilen siyah-beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor'u ise aynı sonuçla geçti.

Negredo'dan ilk gol

Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü kaydeden Alvaro Negredo, Süper Lig'de ilk kez rakip fileleri havalandırdı.

Ligde 10 maçta şans bulan Negredo, 279 dakika sonra gol atma başarısı gösterdi. Karşılaşmanın 79. dakikasında oyuna dahil olan İspanyol oyuncu, 88. dakikada golünü attı. Alvaro Negredo, maç sonrası siyah-beyazlı taraftarlara üçlü çektirdi.

Cenk Tosun, ligde 4. golünü attı

Beşiktaş'ın ilk golüne imza atan Cenk Tosun, ligde 4. kez fileleri havalandırdı. Antalyaspor, Atiker Konyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında topu filelerle buluşturan Cenk, 4. gol sevincini Aytemiz Alanyaspor karşısında yaşadı.

Oğuzhan Özyakup'tan sinirli hareketler

Karşılaşmanın 65. dakikasında teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alınan Oğuzhan Özyakup'un sinirli hareketleri dikkati çekti.

Yerini Tolgay Arslan'a bırakan Oğuzhan'ın, kendisine elini uzatan Şenol Güneş'in eline sert vurarak ve söylenerek yedek kulübesine geldiği görüldü.

Oğuzhan Özyakup, Negredo'nun golünün ardından saha kenarına gelerek büyük bir sevinç yaşadı.

Pepe ile Tzavellas arasında gerginlik

Karşılaşmanın 78. dakikasında Beşiktaşlı futbolcu Pepe ile Aytemiz Alanyaspor oyuncusu Georgios Tzavellas arasında gerginlik yaşandı.

Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Aytemiz Alanyaspor ceza sahası içinde itişen iki oyuncuya sarı kart gösterdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz