Futbol

"Nottingham Forest ile görüşmedim"

23 Mayıs 2020 Cumartesi 14:40 - Son Güncelleme 23 Mayıs 2020 Cumartesi 14:49

Mbaye Diagne, yeniden Galatasaray için oynamanın kendisini mutlu edeceğini ifade etti. İngiliz basınına konuşan Senegalli futbolcu, "Henüz Galatasaray'dan kimse ile görüşmedim" dedi.

Mbaye Diagne, İngiliz The Guardian Gazetesi'ne geleceği hakkında konuştu.

"Galatasaray için oynamaktan ötürü mutlu olurum" diyen Senegalli golcü, "Ancak beni kadroda görmek isteyip istemeyeceklerini bilmiyorum. Henüz Galatasaray'dan kimseyle konuşmadım. Beni satmaya ihtiyacı varsa, kendi stilime uygun bir kulübü hemen bulurum" ifadesini kullandı. 

Sosyal medyada yaptığı Nottingham Forest paylaşımını değerlendiren Diagne, "Kasıtlı yaptığım bir şey değildi. Nottingham Forest beni istiyorsa önce Galatasaray ile görüşmeli. Şu ana kadar Galatasaray ile görüşüp görüşmediklerini de bilmiyorum" dedi.

Aston Villa'da forma giyen Kasımpaşa'dan eski takım arkadaşı Trezeguet ile sohbet ettiklerini belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Bana, 'Mbaye, bir an önce İngiltere'ye gelmelisin.' diyor" şeklinde konuştu.

Diagne açıklamalarını iddialı bir şekilde tamamladı ve tekrar oynamaya başladığında arka arkaya goller atacağını söyledi. 

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz