Futbol

Obi Mikel'den Abdülkadir'e Messi benzetmesi

17 Kasım 2019 Pazar 22:02 - Son Güncelleme 17 Kasım 2019 Pazar 22:15

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Obi Mikel, Abdülkadir Ömür'den övgüyle bahsetti. Tecrübeli futbolcu, Ömür ile ilgili ''Topa dokunuşu, kontrolü Messi gibi. Abdülkadir’i izlerken Messi’den bir enstantane yaşatıyor bana.'' dedi.

Trabzonspor forması giyen Obi Mikel, beIN Sports'ta katıldığı programda Abdülkadir Ömür'den övgüyle bahsetti. Nijeryalı futbolcu Abdülkadir Ömür ile ilgili ''Abdülkadir’i ilk gördüğüm zaman ‘Dünyaya bir daha Messi gelmeyecek ama bu çocuk Messi’ye gerçekten çok benziyor’ demiştim. Topa dokunuşu, kontrolü Messi gibi. Abdülkadir’i izlerken Messi’den bir enstantane yaşatıyor bana.'' ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür'ün şanssız bir sakatlık geçirdiğini söyleyen Obi Mikel ''Şanssız bir sakatlık yaşadı buna hepimiz üzülüyoruz ama kendisini nasıl hissettiğini her gün soruyor ve desteğimizi hissettirmeye çalışıyoruz. Genç oyuncular şansı hak ediyorlar. Onların yeteneğini görebilme adına şans vermek zorundasınız ve Trabzonspor’un bu konuda doğru kulüp olduğunu düşünüyorum.'' dedi.

Nijeryalı futbolcu teknik direktör Ünal Karaman'ın genç futbolcular için bir şans olduğunu söyledi.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz