Futbol

Oğuzhan: "Yanlış anlaşıldım"

31 Mayıs 2017 Çarşamba 22:15 - Son Güncelleme 31 Mayıs 2017 Çarşamba 22:28

Beşiktaş'ın başarılı oyuncuları Cenk Tosun, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup şampiyonluğun ardından önemli açıklamalar yaptı.

"Beşiktaş'ta hedefime ulaştım" sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Oğuzhan Özyakup "Sezon devam ederken bir kere bile gitmeyi düşünmedim. Beşiktaş’ta çok mutluyum. Burada kalıp başarılı olmak istiyorum ama yurtdışında oynama hedefim de var." dedi.

Özyakup, Beşiktaş'ın bu sene oynadığı futbolun geçen seneye göre çok farklı olduğunu da sözlerine ekledi.
Artan baskıların altından başarıyla kalktıklarını belirten yıldız oyuncu "Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa Ligi’nde ne kadar kaliteli olduğumuzu gösterdik. Bu sezon Lyon’u geçsek kupaya kadar gidebilirdik. Ajax’ı da United’ı da geçebileceğimize inanıyorum. Ama o turu geçsek şampiyonluğu kaybedebilirdik." dedi.

Sezonun en kritik maçını Bursaspor maçı olarak gördüğünü söyleyen Cenk Tosun ise "Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa oynama şansını yakaladık. Gelecek sene daha tecrübeli, daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz sene son anda elendik. Önümüzdeki sene daha iyi olacağız. Zaman geçtikçe daha çok tecrübe kazanıyoruz ve daha iyi oluyoruz." ifadelerini kullandı.


Siyah beyazlı takımda 9 teknik direktör gören Necip Uysal "Şenol Hoca'yla çalışmak çok güzel bir duygu. Maçtan çok idmanı seven, tesislerden çıkmayan bir hoca. Onun için zaten böyle peş peşe şampiyonluklar geldi." açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz