Futbol

Oğuzhan'ın Bülent Korkmaz isyanı!

28 Ekim 2014 Salı 00:17 - Son Güncelleme 28 Ekim 2014 Salı 01:28

Gökhan Töre'nin gördüğü kırmızı kart ile ilgili Bülent Korkmaz'ı eleştirdi.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup, 3-2 mağlup oldukları Suat Altın İnşaat Kayseri Kayseri Erciyesspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökhan Töre'nin gördüğü direkt kırmızı kart pozisyonunda Bülent Korkmaz'a eleştirilerde bulunan genç yıldız, tecrübeli çalıştırıcının hakemi etki altına aldığını iddia etti.

Oğuzhan Özyakup, maç ile ilgili olarak, "İlk yarı kötü oynadığımızı düşünmüyorum, çünkü kontrollü başladık. Rakip takım da bize önlem almıştı. İkinci yarıya da iyi başladık. Kırmızı karttan sonra bize ekstra bir güç geldi. Her oyuncuya daha fazla güç geldi bir anda. Daha fazla savaştık" dedi.

"Bülent Hoca hakemi etkiledi"

Gökhan Töre'nin gördüğü kırmızı kart konusunda ise Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Korkmaz'ı eleştiren Oğuzhan, şunları söyledi:

"Ben iki senedir buradayım. Kimseye karşı bir şey söylemedim. Ama bugün konuşacağım. Hakemler bizim kulübemiz veya rakip kulübeye karşı hakkaniyetli davransın. Bülent Hoca dördüncü hakeme gitti ve 'hocam şöyle yaptı böyle yaptı' dedi. Ben Gökhan'ın arkasındayım. Pozisyonun içindeydim. Gökhan bir şey dedi mi bilmiyorum ama Bülent Hoca hakemi etkiledi ve kırmızı kartın çıkmasını sağladı. Ben ilk yarıda da Bülent Hoca ile tartıştım. Hakemler ona bakarak faul düdüğü çaldılar neredeyse. Ben bu tip şeyleri babamla bile konuşmam, içime dökerim ama şu anda bunu söylemek zorundayım. Gollerle maça geri döndük ama son dakikada şanssızlıktan kaybettik. Yolumuza devam ediyoruz. İyi yoldayız." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz